Με Πάρα ο Αστέρας

Νίκος Τσιώκος
Με Πάρα ο Αστέρας

bet365

Με τον Πάρα να συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης για το ματς με τον Ατρόμητο.

Την προετοιμασία του για το αυριανό παιχνίδι με τον Ατρόμητο στην Τρίπολη (31/5 18:15) ολοκλήρωσε σήμερα ο Αστέρας. Αυτό έγινε με μία προπόνηση, με το πέρας της οποίας ο Στάικος Βεργέτης ανακοίνωσε την αποστολή.

Ο τεχνικός των Αρκάδων δεν υπολογίζει στους Μάσα, Μπαντιμπανγκά, με τον πρώτο να έχει υποστεί κάταγμα στο αριστερό μετακάρπιο, ώστε να μείνει εκτός δράσης για τρεις εβδομάδες και να χάσει το υπόλοιπο των πλέι οφ.

Όσο για τον Μπαντιμπανγκά, ταλαιπωρείται από θλάση στον δικέφαλο και δεν είναι έτοιμος να αγωνιστεί. Αντίθετα, ο Πάρα ξεπέρασε την κάκωση στο γόνατο και συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή.

Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» είναι οι Μπαντής, Θεοδωρόπουλος, Ζησόπουλος, Σανκαρέ, Τσοκάνης, Γκοϊάν, Αλόκο, Λούι, Παντελιάδης, Κουρμπέλης, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Νίκο Φερνάντεθ, Ρόλε, Γιαννιώτας, Μούκαμ, Μπαράλες, Πάρα, Σκούρτης.

Έτσι, μετά τη «λευκή» ισοπαλία στο Περιστέρι, ο Αστέρας θέλει τη νίκη για να εξασφαλίσει ουσιαστικά την τρίτη θέση και να κυνηγήσει τη δεύτερη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα