Κάιζερ υπέρ Μπλάτερ

Κάιζερ υπέρ Μπλάτερ

bet365

Ο Φραντς Μπεκενμπάουερ στήριξε την επανεκλογή Μπλάτερ στην προεδρία της FIFA και μίλησε αρνητικά για τη στάση του Μισέλ Πλατινί.

Και ενώ οι περισσότεροι μιλούν εναντίον του, βρέθηκε μία διάσημη ποδοσφαιρική φωνή να εκφραστεί υπέρ του Σεπ Μπλάτερ. Ο Φραντς Μπεκενμπάουερ όχι μόνο στήριξε την επανεκλογή του προέδρου της FIFA, αλλά θεώρησε και λανθασμένη την πολιτική αντίδρασης της FIFA.

«Αυτό που φταίει είναι το σύστημα και όχι ο κάθε ένα ατομικά. Ο Μπλάτερ δεν είναι υποχρεωμένος να γνωρίζει τι κάνει π.χ. ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας της Σαμόα ή των Παρθένων Νήσων και εάν χρηματοδοτούνται από χορηγούς. Πρόκειται για έναν σοβαρό άνθρωπο με επιρροή», είπε αρχικά και συνέχισε σχετικά με τη στάση του Μισέλ Πλατινί:

«Εγώ ξέρω ότι εάν θέλεις να αλλάξεις κάτι, τότε παρουσιάζεις μία εναλλακτική πρόταση. Αυτό που έκανε η UEFA όμως ήταν να στηρίξει μία υποψηφιότητα ενός αμφιλεγόμενου άγνωστου στο ποδόσφαιρο Ασιάτη. Αυτό μόνο ως λύση δεν το θεωρώ». Αυτό το τελευταίο που είπε πάντως δεν ήταν λάθος, καθώς ο Πλατινί δεν είχε καμία στρατηγική και πλάνο.

 

Τελευταία Νέα