Αταλάντα - Μίλαν 1-3

Gazzetta team
Αταλάντα - Μίλαν 1-3

bet365

Η Μίλαν αποχαιρέτισε μία ακόμα πεταμένη σεζόν με νίκη 1-3 κόντρα στην Αταλάντα στο Μπέργκαμο. Δύο γκολ ο Μποναβεντούρα.

Ελάχιστα είναι τα πράγματα που μπορεί να κρατήσει από τη σεζόν που ολοκληρώθηκε στην Ιταλία η Μίλαν, που πέτυχε μόλις την 4η εκτός έδρας νίκη της στη φετινή Serie A μετά το 1-3 σε βάρος της Αταλάντα στο Atleti Azzurri d' Italia. Ο Ιντζάγκι ξεκίνησε τον αγώνα με 7 Ιταλούς στην 11άδα και έκλεισε με νίκη, όμως η επόμενη χρονιά δύσκολα θα τον βρει στον πάγκο του San Siro.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 21' όταν ο Μάξι Μοράλες βγήκε από δεξιά και έκανε τη σέντρα, ο Ντανιέλε Μπαζέλι -σε ένα γνώριμο για τους Ροσονέρι σκηνικό- βρέθηκε μόνος στην καρδιά της άμυνας και με κεφαλιά άφησε όρθιο τον Αμπιάτι για το 1-0. Η ομάδα του Πίπο Ιντζάγκι πάντως βρήκε τρόπο να αντιδράσει και με δύο γκολ σε διάστημα δύο λεπτών γύρισε τον αγώνα. Στο 36' ο Μαζιέλο ανέτρεψε τον Πατσίνι μέσα στην περιοχή και ο Pazzo -την προηγούμενη αγωνιστική έφτασε τα 100 γκολ στην Serie A- από τα 11 βήματα ξεγέλασε τον Σπορτιέλο για το 1-1. Ο έμπειρος φορ θα μπορούσε να έχει βάλει και δεύτερο γκολ δύο λεπτά αργότερα, όμως στο σουτ που έκανε μέσα από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε, πήγε στο δοκάρι και στη συνέχεια ο Μποναβεντούρα σκόραρε σε βάρος της πρώην ομάδας του (1-2).

Παρόμοια φάση ήταν και αυτή από την οποία διαμορφώθηκε το τελικό 1-3 στην επανάληψη. Ο -μέχρι πέρυσι παίκτης της Αταλάντα- Μποναβεντούρα είδε τη μπάλα να έρχεται στα πόδια του ύστερα από σέντρα από δεξιά και αφού την έστειλε πρώτα στο δοκάρι, την είδε να του ξαναέρχεται και με ντρίμπλα και τελείωμα σημάδεψε σωστά αυτή τη φορά.

Αταλάντα (Εντι Ρέγια): Σπορτιέλο, Ντελ Γκρόσο (27' Κερουμπίν), Μαζιέλο, Μπεναλουάν, Τζαπακόστα (79' Ντ' Αλεσάντρο), Τσιγκαρίνι, Γκόμες, Μάξι Μοράλες, Μπαζέλι (66' Σκαλόνι), Γκράσι, Ντένις.

Μίλαν (Φίλιπο Ιντζάγκι): Αμπιάτι, Παλέτα, Μεξές, Μποκέτι, Ντε Σίλιο (83' Καλάμπρια), Ντε Γιονγκ, Μποναβεντούρα (90' Ντι Μολφέτα), Φαν Χίνκελ, Χόντα, Ελ Σαραουί (68' Πόλι), Πατσίνι.

 

SERIE A Τελευταία Νέα