Βερόνα - Γιουβέντους 2-2

Gazzetta team
Βερόνα - Γιουβέντους 2-2

bet365

Ο Τόνι... τρέλανε τη Serie A και στην τελευταία στροφή με τη Γιούβε (2-2) εξασφάλισε τον τίτλο του πρώτου σκόρερ! Εχασε πέναλτι ο Τέβες, με αλλαγές η «Κυρία».

Το ματς ήταν αδιάφορο, ωστόσο τα βλέμματα ήταν στραμμένα στα δυο κανόνια της Serie A, στον Τόνι των 21 τερμάτων και στον Τέβες των 20! Ο Ιταλός αποδείχθηκε πιο... τρελός, σκόραρε μια φορά και στα 38 του χρόνια αναδείχθηκε ο πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης. Αντίθετα, ο Αργεντίνος δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, αφού στο 88' νικήθηκε από τον Ράφαελ!

Σε ένα εξαιρετικό ματς, Βερόνα και Γιουβέντους αποχαιρέτησαν τη σεζόν με ισοπαλία (2-2) με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στις καθυστερήσεις. Ο Μαξ Αλέγκρι παρουσίασε μείγμα βασικών και αναπληρωματικών, αφού ήθελε κάποιους παίκτες να τους κρατήσει σε εγρήγορση. Πιο δυνατά η Βερόνα, πίεση στα πρώτα λεπτά, όμως ο Τόνι στο 5' και ο Γκόμες στο 15' δεν μπόρεσαν να βρουν στόχο. Η πρώτη μεγάλη φάση του ματς ήρθε στο 34'για τη Γιουβέντους! Η πρώτη κεφαλιά από τον Παντοΐν, η δεύτερη από τον Μαρκίζιο και το βολέ του Γιορέντε βρήκε το δοκάρι! Η «Μεγάλη Κυρία» ΄ήταν καλύτερη και στο 42' άνοιξε το σκορ, με γκολάρα του Περέιρα, αφού η βολίδα του κατέληξε στο παραθυράκι!

Το β΄ μέρος άρχισε ιδανικά για τη Βερόνα, αφού στο 48' ισοφάρισε. Ο Χάλφρεντσον βγήκε στην κόντρα, έσπασε στον Τόνι, ο οποίος με αριστερά δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Μπουφόν!

Σχεδόν άμεση αντίδραση της Γιουβέντους και στο 57' ήρθε το 2-1. Εξαιρετικό γύρισμα του Παντοΐν, πάρε-βάλε στον Γιορέντε που δεν δυσκολεύθηκε να σκοράρει! Ο ρυθμός από το 60' και μετά έπεσε, με τη Γιουβέντους να έχει το μυαλό στον.... τελικό! Ωστόσο, τα τελευταία λεπτά το ματς έγινε... ροντέο, στο 88' η «Μεγάλη Κυρία» κέρδισε πέναλτι, ο Τέβες ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά ο Ράφαελ τον νίκησε και αφιέρωσε στον Τόνι! Οχι μόνο ο Αργεντίνος δεν κατάφερε να φτάσει τον Ιταλό, αλλά στις καθυστερήσεις ο Γκόμες διαμόρφωσε το 2-2.

 

SERIE A Τελευταία Νέα