8.000.000 δολάρια για Καρίγιο η Μονακό, στο... κόλπο κι η Ίντερ

8.000.000 δολάρια για Καρίγιο η Μονακό, στο... κόλπο κι η Ίντερ

8.000.000 δολάρια για Καρίγιο η Μονακό, στο... κόλπο κι η Ίντερ

bet365

Μέσο από την Αργεντινή υποστηρίζει ότι η Μονακό δίνει 1.000.000 δολάρια περισσότερα από τον Ολυμπιακό. Στο κόλπο κι ο Ίντερ που σκέφτεται τη λύση της συνιδιοκτησίας.

Τις τελευταίες του μέρες στη Λα Πλάτα φαίνεται ότι περνάει ο Γουίδο Καρίγιο.

Σύμφωνα με την «Diariohoy.net», σύντομα αναμένεται να πει «αντίο» στους «Φοιτητές» ο επιθετικός που αποτελεί τον Νούμερο 1 στόχο του Ολυμπιακού για την επίθεσή του.

Το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει ότι πριν λίγες μέρες είχε δείπνο με τον εκπρόσωπό του, Μαρσέλο Γαούδο, ο οποίος ψάχνει τον επόμενο σταθμό του πελάτη του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, πάντα του συγκεκριμένου Μέσου, προκύπτει ότι προτεραιότητα του Καρίγιο αποτελεί η Ίντερ. Μάλιστα, δεν αποκλείεται οι «νερατζούρι« να προσφέρουν για το 80% του παίκτη 7.500.000 δολάρια. Ο σύλλογος δεν θα σκεφτόταν στιγμή την απάντηση αν ερχόταν με τη... μία ένα ποσό της τάξης των 10.000.000 δολαρίων!

Στη συνέχεια αναφέρεται ότι ο Λουτσιάνο Γκαλέτι έχει κάνει γνωστή την πρόθεση του Ολυμπιακού να δώσει 7.000.000 δολάρια για τον παίκτη, ενώ η Μονακό έχει καλύτερη προσφορά που αγγίζει τα 8.000.000 δολάρια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα