Δεν θα πέφτει... καρφίτσα

Δεν θα πέφτει... καρφίτσα

Νίκος Ρόλλας
Δεν θα πέφτει... καρφίτσα

bet365

Μαγικές στιγμές αναμένεται να ζήσει την Κυριακή η Λεωφόρος, καθώς οι οπαδοί του Παναθηναϊκού αναμένεται να την γεμίσουν στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Όλα τα ματς του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ έχουν το δικό τους ξεχωριστό ενδιαφέρον, όμως αυτό της Κυριακής φαίνεται να έχει κάτι περισσότερο...

Οι λόγοι; Πολλοί! Εκτός από τον αντίπαλο, είναι οι εμφανίσεις του «τριφυλλιού» και το άνετο 3 στα 3 που έχει κάνει στην διαδικασία των play off, ενώ σημαντικό ρόλο παίζει και η υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού.

Άλλωστε δεν έχει ξαναγίνει τα τελευταία χρόνια, πριν καν κλείσει η σεζόν, οι «πράσινοι» να έχουν ολοκληρώσει τρεις μεταγραφές για την επόμενη. Νίκος Καλτσάς, Ρόμπιν Λοντ και εσχάτως Γιενς Βέμερ, συμπληρώνουν το παζλ των κινήσεων που έχουν γίνει για την νέα αγωνιστική περίοδο, όπου ο πήχης έχει ανέβει για τον Παναθηναϊκό.

Όλα αυτά έχουν «φτιάξει» τον κόσμο, ο οποίος αναμένεται να το δείξει με την δυναμική του παρουσία την Κυριακή το απόγευμα στην Λεωφόρο. Η εισιτήρια, ακόμη και τα φθηνά στα «πέταλα» μπορεί να υπάρχουν ακόμη, αλλά η διάθεση τους πάει πολύ καλά και θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως στις 20:30, που είναι προγραμματισμένη η σέντρα της αναμέτρησης για την 4η αγωνιστική των play off, δεν θα πέφτει καρφίτσα στην Λεωφόρο.

Και να σκεφτεί κανείς πως παραδοσιακά, σε τέτοια παιχνίδια, αρκετοί είναι εκείνοι που αφήνουν για την τελευταία στιγμή την αγορά του εισιτηρίου. Προκειμένου όμως να αποφευχθούν οι ουρές στα εκδοτήρια του ιστορικού γηπέδου, καλό θα ήταν οι ενδιαφερόμενοι είτε να το προμηθευτούν από το Σάββατο, είτε από νωρίς την Κυριακή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα