Ατζαγκούν: «Είμαστε η καλύτερη ομάδα»

Ατζαγκούν: «Είμαστε η καλύτερη ομάδα»

Gazzetta team
Ατζαγκούν: «Είμαστε η καλύτερη ομάδα»

bet365

Ο Αμπντούλ Ατζαγκούν θεωρεί ότι ο Παναθηναϊκός είναι η καλύτερη ομάδα των playoffs και εκφράζει την πεοποίθησή του ότι του χρόνου θα παρουσιαστεί ακόμη καλύτερος.

Ο Νιγηριανός χαφ μίλησε στη Real News:

Για τη νίκη επί του ΠΑΟΚ: «H νίκη που πετύχαμε σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες του πρωταθλήματος μας δίνει εκτός των άλλων και ψυχολογία για τη συνέχεια. Ο ΠΑΟΚ είναι πάντα ένας δύσκολος αντίπαλος αλλά έχουμε δείξει ότι τουλάχιστον αυτήν την περίοδο είμαστε η καλύτερη ομάδα ανάμεσα σε αυτές που μετέχουν στα playoffs. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε και πάλι τον ΠΑΟΚ στο σπίτι μας, ωστόσο θεωρώ ότι με την εμφάνιση και τη νίκη στην Τούμπα έχουμε κάνει το πιο σημαντικό βήμα και έχουμε αποδείξει την ανωτερότητά μας».

Για το στοιχείο που κάνει τη διαφορά στα playoffs: «Πιστεύω ότι αυτό που κάνει τη διαφορά είναι το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός είναι μια πραγματική ομάδα. Οι σχέσεις μεταξύ μας είναι πολύ καλές και αυτό μας βοηθά μέσα στο γήπεδο. Έχουμε δημιουργήσει ένα πολύ δεμένο σύνολο, ο καθένας μας γνωρίζει τι πρέπει να κάνει στον αγωνιστικό χώρο και αυτό δίνει πολλά πλεονεκτήματα».

Για τη νέα σεζόν: «Ο πρωταρχικός μας στόχος ήταν στο τέλος το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League και νομίζω ότι αυτός ο στόχος έχει ήδη επιτευχθεί. Από εκεί και πέρα πιστεύω ότι η ομάδα θα είναι δυνατή για να κάνει το καλύτερο, όταν φτάσει η ώρα για εκείνα τα παιχνίδια, όποιος και αν είναι ο αντίπαλος, αλλά και την επόμενη αγωνιστική περίοδο»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα