Χτυπάει και Μπουονανότε η ΑΕΚ

Χτυπάει και Μπουονανότε η ΑΕΚ

Gazzetta team
Χτυπάει και Μπουονανότε η ΑΕΚ

bet365

Έναν ακόμη ποδοσφαιριστή από την Αργεντινή έχει βάλει στο στόχαστρό της η ΑΕΚ, αφού φέρεται να προσπαθεί να ντύσει στα κιτρινόμαυρα τον Ντιέγο Μπουονανότε.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Goal, η Ένωση μετά την περίπτωση του Σκόκο φέρεται να κινείται και για έναν ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Αργεντινής. Ο βραχύσωμος (1,57μ.) χαφ που αγωνίζεται με τη φανέλα της Κίλμες από το Γενάρη, ως δανεικός από τη Γρανάδα, φαίνεται πως είναι ο μεγάλος στόχος της ΑΕΚ για την ενίσχυση της μεσαίας της γραμμής.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, οι «κιτρινόμαυροι» δουλεύουν εδώ και αρκετό καιρό για την περίπτωση του 27χρονου μέσου, στον οποίο έχουν προτείνει διετές συμβόλαιο και περιμένουν να βρει τρόπο να λύσει το συμβόλαιό του με τη Γρανάδα.

Ο Μπουονανότε ξεκίνησε την καριέρα του από τη Ρίβερ Πλέιτ, όπου με εξαιρετικές εμφανίσεις έφτιαξε το όνομά του, πριν διασχίσει τον Ατλαντικό για χάρη της Μάλαγα. Στην ομάδα της Ανδαλουσίας αγωνίστηκε για 1,5 χρόνο για να μετακομίσει το Γενάρη του 2013 στη Γρανάδα επιζητώντας περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Ωστόσο, το 1,5 χρόνο μετά δόθηκε δανεικός στην Πατσούκα και κατόπιν στην Κίλμες.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα