Κ-17: Παίζει τελικό ο Ολυμπιακός

Κ-17: Παίζει τελικό ο Ολυμπιακός

bet365

Ο Ολυμπιακός θα είναι παρών στον σαββατιάτικο τελικό του φάιναλ φορ της Super League K-17 με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Το εισιτήριο για τον τελικό του φάιναλ φορ του πρωταθλήματος Super League K-17 που διεξάγεται στο Αγρίνιο εξασφάλισε ο Ολυμπιακός. Η ομάδα του Δημήτρη Μαυρογενίδη μετά το 4-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στον 1ο ημιτελικό της διοργάνωσης θα αντιμετωπίσει το Σάββατο (18:00) τον ΠΑΟΚ. Σε επίπεδο προσώπων και πρωταγωνιστών οι Νίκος Βέργος και Μπάμπης Λυκογιάννης έχουν γράψει την δική τους ιστορία σε αυτόν τον θεσμό.

Ο Ολυμπιακός είναι η μοναδική ομάδα που έχει συμμετοχή και στα 7 φάιναλ φορ και παράλληλα η μοναδική με δυο κατακτήσεις. Ο Μπάμπης Λυκογιάννης που ήταν επί χρόνια μέλος της Ακαδημίας του Ολυμπιακού είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής στην ιστορία που έχει σκοράρει σε δυο τελικούς. Ο άσος του Ολυμπιακού είχε σκοράρει το 2010 στον τελικό κόντρα στον ΠΑΟΚ στο Ηράκλειο ενώ το 2011 είχε πετύχει δυο γκολ απέναντι στον Παναθηναϊκό στον τελικό που διεξήχθη στη Λάρισα.

Συνολικά σε τελικές φάσεις έχει πετύχει τέσσερα γκολ. Τον ίδιο αριθμό τερμάτων έχει σημειώσει και ο Νίκος Βέργος. Ο αρχηγός της ομάδας Νέων έχει σκοράρει στον τελικό του 2011 στη Λάρισα ενώ έχει πετύχει άλλα τρία γκολ στον ημτελικό του 2013 απέναντι στην Ξάνθη στην πόλη της Θράκης. Ο Νίκος Βέργος και ο Μπάμπης Λυκογιάννης έχουν κατακτήσει φυσικά με την φανέλα του Ολυμπιακού και το πρωτάθλημα Κ-17 και το πρωτάθλημα Κ-20.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα