Η Κλουμπ Αμέρικα και η επιθυμία του Νομπόα

Η Κλουμπ Αμέρικα και η επιθυμία του Νομπόα

Η Κλουμπ Αμέρικα και η επιθυμία του Νομπόα

bet365

Λάδι στην φωτιά συνεχίζει να ρίχνει ο Κριστιάν Νομπόα με τις δηλώσεις του στο Εκουαδόρ. Ο διεθνής μέσος του ΠΑΟΚ υποστήριξε πως θέλει να αγωνιστεί στην Έμελεκ, ενώ συνεχίζονται τα δημοσιεύματα από το Μεξικό για πρόταση της Κλουμπ Αμέρικα.

Νέες δηλώσεις είχαμε από τον Κριστιάν Νομπόα σε ραδιοφωνικό σταθμό του Εκουαδόρ με αφορμή το ξεκίνημα της προετοιμασίας της εθνικής για το Κόπα Αμέρικα. Ο 29χρονος μέσος αναφέρθηκε και στην συμφωνία που έχει με τον ΠΑΟΚ, ενώ εξέφρασε την επιθυμία του ν’ αγωνιστεί στην Έμελεκ.

«Με τον ΠΑΟΚ ήρθαμε σε συμφωνία συμφέρουσα και για τις δυο πλευρές. Για μένα, το να είμαι στις επιλογές της εθνική, είναι σαν την πρώτη φορά έχω την ίδια διάθεση και επιθυμία να κάνω το σωστό. Το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι πολύ ανταγωνιστικό.Αν με ρωτάτε που θέλω να αγωνιστώ, η απάντηση είναι στην Εμέλεκ».

Ταυτόχρονα στο Μεξικό υπάρχουν δημοσιεύματα που θέλουν την Κλουμπ Αμέρικα να ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση στον ΠΑΟΚ ύψους 1,5 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Κριστιάν Νομπόα. Όπως αναφέραμε και σε χθεσινό δημοσίευμα στο gazzetta.gr δεν υπάρχει καμία πρόταση για τον έμπειρο μέσο του Δικεφάλου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα