Νέος κύκλος επαφών Ολυμπιακού με Μπιά

Νέος κύκλος επαφών Ολυμπιακού με Μπιά

bet365

Ο Ολυμπιακός άνοιξε ξανά τον... φάκελο του Στεφάν Μπιά, που κατέκτησε το Europa League με την Σεβίλλη παίζοντας ως βασικός. Mία πολύ δύσκολη αλλά και εξαιρετική περίπτωση...

Δεν είναι η πρώτη φορά αλλά ούτε και η πρώτη χρονιά, που το όνομά του έχει πέσει στο... τραπέζι για τον Ολυμπιακό. Ο Μπιά είχε προταθεί και πέρυσι ενώ το ίδιο έγινε και φέτος. Ο 29χρονος αρχηγός της Εθνικής Καμερούν, που έχει γαλλικό διαβατήριο, έκανε φέτος μία γεμάτη χρονιά και σήκωσε το τρόπαιο του Europa League με την Σεβίλλη παίζοντας βασικός (σ.σ. που κέρδισε 3-2 τη Νντίπρο στον τελικό της Βαρσοβίας). Σε πρώτη φάση πολλά θα εξαρτηθούν από τις προθέσεις των Σεβιγιάνων για τον έμπειρο άσο.

Ανεξάρτητα από αυτό όμως οι συζητήσεις για τον Μπιά -που έχει κατακτήσει και άλλα ευρωπαϊκά τρόπαια και έχει σημαντική καριέρα σε Γαλλία αλλά και εκτός αυτής- και τους Πειραιώτες είχαν αρχίσει από το Πάσχα και μετά. Ορισμένοι μάλιστα συνέδεσαν με αυτόν την παρουσία του Κριστιάν Καρεμπέ στον τελικό του Europa League. Στο Λιμάνι έχουν ξεχωρίσει από πέρυσι τον Στεφάν Μπιά, που παίζει κυρίως ως αμυντικός και κεντρικός χαφ.

Μπορεί να αγωνιστεί ακόμα και σαν σέντερ μπακ. Τώρα όμως σύμφωνα με ισπανικές πηγές ο Ολυμπιακός ξαναμπήκε σε νέο κύκλο συζητήσεων με την πλευρά του παίκτη. Για μία ακόμα υπόθεση υψηλής δυσκολίας. Για έναν παίκτη που μόνο εύκολο δεν είναι το να έρθει Ελλάδα και λόγω του κασέ του και εξαιτίας άλλων παραμέτρων.

Το προσεχές διάστημα είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την έκβαση της υπόθεσης του Μπιά για τον οποίο οι ενδιαφερόμενοι δεν είναι και λίγοι. Οι πρωταθλητές από την άλλη δεν έχουν εγκαταλείψει την περίπτωση του Παπακουλί Ντιόπ. Ο Μπιά πάντως -όπως όλα δείχνουν- έχει κερδίσει εκ νέου πολλούς πόντους στην ερυθρόλευκη λίστα για ποδοσφαιριστές, που παίζουν στον χώρο της μεσαίας γραμμής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα