Μπλάτερ: «Εγώ θα φτιάξω τη FIFA» (live stream)

Μπλάτερ: «Εγώ θα φτιάξω τη FIFA» (live stream)

bet365

Ο Σεπ Μπλάτερ απευθύνθηκε για τελευταία φορά στους 209 εκλέκτορες, εξηγώντας τους γιατί θα πρέπει να τον ξαναψηφίσουν. Δείτε σε live stream το συνέδριο της FIFA.

Στην τελική ομιλία του πριν τις εκλογές για την ανάδειξη προέδρου, ο Σεπ Μπλάτερ απευθύνθηκε στους εκπροσώπους τον Ομοσπονδιών και των Συνομοσπονδιών, εξηγώντας τους γιατί πρέπει να ψηφίσουν εκείνον. Εμφανώς αμετανόητος και στον δικό του κόσμο, έδωσε γραμμή για το μέλλον της FIFA, την οποία μεταξύ άλλων δεν θα μπορεί να αγγίξει ο Νόμος, όπως συνέβη στην προκειμένη περίπτωση. Φυσικά, διαβάζοντας τα λόγια του που είναι εξοργιστικά για τον μέσο φίλαθλο, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι δεν απευθύνθηκε σε εμάς, αλλά σε 209 άτομα που τον κατανοούν απόλυτα...

«Τώρα είναι που πρέπει να μου δώσετε τη δυνατότητα να είμαι εδώ μαζί σας. Τώρα που μπορώ να σας ευχαριστήσω και να σας πω ότι βρίσκομαι σε αυτή τη θέση, ώστε να βγούμε μαζί από αυτήν την καταιγίδα.

Αυτό που χρειαζόμαστε, δεν είναι επανάσταση, αλλά εξέλιξη. Είμαι εδώ για να σηκώσω στους ώμους μου το βάρος της ευθύνης να βγάλω το ποδόσφαιρο από αυτή την δύσκολη στιγμή. Αποδέχομαι την ευθύνη και θέλω μαζί με εσάς να φτιάξω μία και καλή τη FIFA.

Θέλω να δημιουργήσω μία Παγκόσμια Ομοσπονδία που θα μπορεί να λειτουργεί μόνη της με ασφάλεια και δεν θα έχει ανάγκη την Πολιτεία, για να διεξάγει έρευνες. Αυτό είναι κάτι που μπορώ να σας το υποσχεθώ.

Το ποδόσφαιρο σημαίνει πολλά περισσότερα από ένα απλό παιχνίδι και γι' αυτό έχει ανάγκη από έναν δυνατό και έμπειρο ηγέτη. Κάποιον που να γνωρίζει πως λειτουργούν τα πράγματα στο προσκήνιο και το παρασκήνιο και να μπορεί να λειτουργήσει σωστά με τους συνεργάτες (σ.σ.: τους χορηγούς εννοούσε προφανώς)».

Διαβάστε εδώ τη δήλωση του Πρίγκιπα Αλί.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα