Ρομπίνιο: «Τα πάντα εξαρτώνται από την προσφορά...»

Ρομπίνιο: «Τα πάντα εξαρτώνται από την προσφορά...»

Ρομπίνιο: «Τα πάντα εξαρτώνται από την προσφορά...»

bet365

O Ρομπίνιο σε συνέντευξή του στο εξωτερικό άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, τονίζοντας πως με την κατάλληλη πρόταση θα μπορούσε να παίξει ακόμα και στον Ολυμπιακό!

Στο Insidefutbol.com μίλησε ο Βραζιλιάνος σταρ, αναφερόμενος στο μέλλον του. «Τα πάντα εξαρτώνται από την προσφορά... Εάν είναι η κατάλληλη μπορώ να αγωνιστώ σε μία ομάδα εκτός Βραζιλίας», τονίζει σχετικά ο Ρομπίνιο. «Είμαι πολύ χαρούμενος που η ελληνική ομάδα ενδιαφέρεται για μένα. Θα δούμε τι μπορεί να μου δώσει το ποδόσφαιρο στην συνέχεια. Τα πάντα μπορούν να συμβούν. Η Ελλάδα πάντως είναι μία υπέροχη χώρα. Ένα εξαιρετικό μέρος για να ζήσει κανείς».

Ο Ρομπίνιο αποτελεί έναν εκ των μεγάλων στόχων των πρωταθλητών Ελλάδας. Μαζί με τον Κουίδο Καρίγιο είναι δύο δυνατά... χαρτιά στο μεταγραφικό παζάρι για τον Ολυμπιακό. Ο έμπειρος άσος λοιπόν αν και δέχεται... πρέσινγκ για νέο συμβόλαιο από την Σάντος έβαλε με τον τρόπο του στο... κόλπο και τον Ολυμπιακό, αφήνοντας σαφείς ελπίδες για ένα μεγάλο deal!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα