Στέλνουν και Γκέρετς στην Τούμπα

Στέλνουν και Γκέρετς στην Τούμπα

Στέλνουν και Γκέρετς στην Τούμπα

bet365

Ο Φρανκ Άρνεσεν θα αποφασίσει για τον επόμενο τεχνικό του ΠΑΟΚ και δημοσίευμα στην Τουρκία αναφέρουν τον Έρικ Γκέρετς ως υποψήφιο να αναλάβει.

Η προπονητολογία ξεκίνησε για τα καλά στον ΠΑΟΚ. Μετά τον Λάουντρουπ ήρθε η σειρά του Έρικ Γκέρετς να συνδεθεί με τον πάγκο του Δικεφάλου του Βορρά.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «sporx.com», ο νέος τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Φρανκ Άρνεσεν, σκέφτεται σοβαρά να φέρει στην Τούμπα τον Έρικ Γκέρετς. Ο Βέλγος τεχνικός κουβαλάει μια πλούσια καριέρα σε πάγκους ομάδων έχοντας διατελέσει προπονητής στο παρελθόν σε ομάδες όπως η Μαρσέιγ και η Γαλατάσαραϊ.

Άρνεσεν και Γκέρετς είναι παλιοι γνώριμοι έχοντας συνεργαστεί στην Αϊντχόφεν από το 1999 έως το 2002 (δύο πρωταθλήματα και δύο Σούπερ Καπ Ολλανδίας κατέκτησαν).

Πλέον ο Γκέρετς εργάζεται στην Αλ Τζαζίρα, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα