ΠΑΟΚ: Ατελείωτα τα προβλήματα (vid)

ΠΑΟΚ: Ατελείωτα τα προβλήματα (vid)

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Ατελείωτα τα προβλήματα (vid)

bet365

Ουκ ολίγα είναι τα προβλήματα στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Ο Γιώργος Γεωργιάδης εκτός από τον… φευγάτο Νομπόα δεν μπορεί να υπολογίζει στον τραυματία Αθανασιάδη, στον τιμωρημένο Τζιόλη, ενώ αύριο (29/5) θα γνωρίζει αν θα μπορεί να υπολογίζει στον Πόζογλου.

Τα προβλήματα δεν λείπουν για τον ΠΑΟΚ ενόψει των τριών αναμετρήσεων για τα play offs του πρωταθλήματος. Ο Στέλιος Πόζογλου έμεινε για θεραπεία και θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος στον λαγονοψοϊτη. Ο Στέφανος Αθανασιάδης υποβλήθηκε σε εξετάσεις που έδειξαν ότι έχει αιμάτωμα στον δεξί γλουτιαίο από την πτώση του στον αγωνιστικό χώρο μετά το αντικανονικό μαρκάρισμα του Κουτρουμπή. Ο Παναγιώτης Γλύκος ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων στον ώμο. Στο γυμναστήριο έμειναν και οι Αλέξανδρος Τζιόλης , Ρόμπερτ Μακ, με τον Τζιόλη να έχει συμπληρώσει κίτρινες κάρτες, κάτι που σημαίνει ότι θα απουσιάσει από την αναμέτρηση της Λεωφόρου.

Στη σημερινή προπόνηση οι παίκτες του ΠΑΟΚ γυμνάστηκαν σε δύο γκρουπ. Οι βασικοί του χθεσινού αγώνα ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης με τρέξιμο και ασκήσεις στο γυμναστήριο. Το δεύτερο γκρουπ έκανε ασκήσεις κατοχής σε μικρό χώρο και παιχνίδι με έξι μικρές εστίες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα