Βελλίδης: «Ευτυχισμένος στον ΠΑΣ»

Gazzetta team
Βελλίδης: «Ευτυχισμένος στον ΠΑΣ»

bet365

O Mάρκος Βελλίδης μίλησε στην εκπομπή σε ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ στο ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ για τον ΠΑΣ, την Εθνική και το πρωτάθλημα.

O Mάρκος Βελλίδης μίλησε στην εκπομπή σε ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ στο ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ στον Δημήτρη Μαλισιώβα για τον ΠΑΣ, την Εθνική και το πρωτάθλημα.

«Βρέθηκα πολύ μικρός στην Παιανία σε ηλικία 15 ετών υπό τις οδηγίες του Τάκη Οικονομόπουλου. Εκεί έγινα επαγγελματίας και ζήτησε να δοθώ δανεικός, για να πάρω παιχνίδια στα πόδια μου. Μπροστά μου ήταν πολύ καλοί τερματοφύλακες και το θεώρησα καλύτερο από το να είμαι ο 3ος στη σειρά. Ξεκίνησα από το Κορωπί, πήγα δύο χρόνια στον Διαγόρα, με τον οποίο ανέβηκα κατηγορία και ακολούθως υπερασπίστηκα την εστία του Άρη για τρία χρόνια3 χρόνια και την τελευταία διετία είμαι στον ΠΑΣ», σχολίασε αρχικά ο 28χρονος γκολκίπερ.

Στην ερώτηση γιατί επέλεξε τη θέση του τερματοφύλακα ήταν σαφής: «Η ίδια η θέση με επέλεξε, Μου άρεσε από μικρή ηλικία. Πλέον, έχει γίνει η καθημερινότητά μου και το απολαμβάνω. Με τον καιρό νομίζω ότι έχω αποβάλει τις φωνές στους αμυντικούς. Πρέπει να είσαι ήρεμος για να κατευθύνεις σωστά τους συμπαίκτες σου. Πλέον δεν υπάρχει φωνή ,αλλά σωστή καθοδήγηση».

Για την απόφασή του να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον ΠΑΣ: «Νομίζω ότι δικαιώθηκα και είμαι στην ευχάριστη θέση να ανανεώσω για άλλα 3 χρόνια. Νιώθω πολύ καλά εδώ. Η πόλη,οι οπαδοί γενικά είναι ωραίο να παίζεις για μια μεγάλη ομάδα ,όπως ο ΠΑΣ».Νιώθω πολύ ευχάριστα στον ΠΑΣ. Τον θεωρώ μεγάλη ομάδα με πολύ κόσμο. Επικρατεί ηρεμία τόσο στο διοικητικό κομμάτι όσο και στο αγωνιστικό. Δεν είχα κανένα λόγο να απορρίψω την πρόταση».

Για το γεγονός πως δεν θα παίξει η ομάδα στην Ευρώπη: «Σίγουρα δεν είναι πολύ ωραίο. Έχουμε κερδίσει πράγματα στον αγωνιστικό χώρο και εξωαγωνιστικοί παράγοντες μας το έχουν στερήσει. Νομίζω ότι ο πρόεδρος κάνει τα πάντα, ώστε τα πράγματα να γίνουν σωστά και να μην υπάρχουν άλλοι παράμετροι. Οι οπαδοί είναι σίγουρα στενοχωρημένοι. Δεν το δείχνουν, είναι πάντα κοντά μας και αυτό είναι τιμητικό για την ομάδα μας».

Για το πρωτάθλημα, την ανταγωνιστικότητά του και τη φόρμα των ομάδων φέτος: «Κάποιες ομάδες έκαναν καλό πρώτο γύρο, κάποιες καλό δεύτερο. Αν όλες οι ομάδες βρουν ηρεμία από την αρχή μέχρι το τέλος, τότε το πρωτάθλημα είναι και πιο ανταγωνιστικό και πιο ωραίο», ενώ στη συνέχεια ρωτήθηκε να επιλέξει την πιο άσχημη και την πιο καλή στιγμή. «Κακή στιγμή είναι τα 4 γκολ που δεχθήκαμε εντός έδρας από τον Λεβαδειακό. Ακόμα μας πονάει. Έτυχε όλοι να βρεθούμε με άσχημη μέρα και ο αντίπαλος σε καλή. Αυτά συμβαίνουν. Από εκεί και πέρα το θετικό είναι ότι παρουσιαστήκαμε σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια θετικοί και ήμασταν από τις ομάδες με τις λιγότερες ήττες, κάτι που είναι τιμητικό για τον σύλλογο», απάντησε.

Για το αν θέλει να παίξει στο εξωτερικό: «Σίγουρα με ενδιαφέρει ως προοπτική, αλλά δεν είναι άνθρωπος που θέλει οπωσδήποτε να φύγει. Έχουμε καλό ποδόσφαιρο στην Ελλάδα και θα πρέπει να το προσέξουμε, γιατί αν φύγουμε όλοι θα σβήσει».

Ο Βελλίδης, που προπονείται από τη Δευτέρα στον Αγιο Κοσμά ενοψει του κρίσιμου αγώνα με τα Νησιά Φερόες, μίλησε με κολακευτικά σχόλια για τον Σέρχιο Μαρκαριάν, επισημαίνοντας πως η ομάδα όταν έλθουν όλοι οι διεθνείς, θα προετοιμαστεί για τη νίκη μέσα στα Φερόε, εκφράζοντας παράλληλα την πίστη για πρόκριση της γαλανόλευκης στα τελικά του EURO 2016. «Η παρουσία μου στην Εθνική εκτός από μεγάλη τιμή είναι και μεγάλη ευθύνη. Αγωνίζομαι με τη χώρα μου. Πρέπει να είμαστε πανέτοιμοι για να συνεχίσει αυτή η μεγάλη ομάδα την πορεία της. Μας αδικεί πάρα πολύ η θέση που έχουμε στον όμιλο. Με την έλευση του Σέρχιο Μαρκαριάν, όμως, όλα θα πάρουν το δρόμο τους. Είναι όλη την ώρα από πάνω μας, η θετική του ενέργεια μεταφέρεται και σε εμάς και όλα θα πάνε καλά. Είμαι σίγουρος 100% ότι θα βρεθούμε στη Γαλλία. Είναι πάρα πολύ νωρίς για το ματς με τα Νησιά Φερόε. Θα πρέπει πρώτα να μας μιλήσει ο προπονητής, να μας πει τι θέλει από εμάς και να είμαστε προσηλωμένοι στο στόχο μας», τόνισε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα