ΠΑΟΚ: Καμία πρόταση για Λούκας και Νομπόα

ΠΑΟΚ: Καμία πρόταση για Λούκας και Νομπόα

ΠΑΟΚ: Καμία πρόταση για Λούκας και Νομπόα

bet365

Στον ΠΑΟΚ, όπως υποστηρίζουν, δεν ασχολούνται με δημοσιεύματα, σχετικά με το μέλλον των Λούκας Πέρεθ και Κριστιάν Νομπόα. Αυτό που αναφέρουν είναι πως δεν έχουν καμία πρόταση στα χέρια τους, για τους συγκεκριμένους παίκτες.

Δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής προτάσεις από την Λα Κορούνια για την μεταγραφή του Λούκας, αλλά και για τον Νομπόα από μεξικάνικη ομάδα. Όπως υποστηρίζουν στην Τούμπα όποια ομάδα θέλει τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές μπορεί να τους αποκτήσει καταβάλλοντας την σχετική ρήτρα που υπάρχει στα συμβόλαια τους. Για τον διεθνή μέσο από το Εκουαδόρ αυτή είναι στο 1,5 εκατ. ευρώ, ενώ για τον Ισπανό στα 2 εκατ. ευρώ. Άλλωστε στον ΠΑΟΚ, πολύ σύντομα θα γίνει ένα ξεσκαρτάρισμα στο έμψυχο υλικό προκειμένου να παραμείνουν στην ομάδα οι παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα τα επόμενα χρόνια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα