ΠΑΟΚ: Η πλούσια ατζέντα του Άρνεσεν

ΠΑΟΚ: Η πλούσια ατζέντα του Άρνεσεν

ΠΑΟΚ: Η πλούσια ατζέντα του Άρνεσεν

bet365

Ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ έφυγε με πλούσιο υλικό στα χέρια του όχι μόνο από την ομάδα, αλλά και για τα οικονομικά δεδομένα του σωματείου. Ο Άρνεσεν «τρέχει» και το θέμα προπονητή καθώς μέχρι τα μέσα Ιουνίου θα πρέπει να έχει κλείσει κι αυτό το μεγάλο κενό που υπάρχει στην ομάδα.

Ο Φράνκ Άρνεσεν αναχώρησε από την Θεσσαλονίκη, με προορισμό την Ισπανία έχοντας μαζί του όλα εκεί τα στοιχεία που θα τον βοηθήσουν για να δημιουργήσει από το μηδέν έναν νέο ΠΑΟΚ. Ο Δάνος παράγοντας εκτός από dvd των αγώνων του Δικεφάλου κι όλα τα στατιστικά που αφορούν τους παίκτες, ζήτησε και πήρε τα οικονομικά δεδομένα του συλλόγου. Ο Άρνεσεν έχει μια εβδομάδα για να μελετήσει όλα τα στοιχεία που έχει στα χέρια του και να καταλήξει τόσο στο θέμα προπονητή, όσο και στους παίκτες που θα χρειαστεί η ομάδα για την νέα χρονιά.

Ο Άρνεσεν έχει μια πλούσια ατζέντα και αυτό είναι ότι το καλύτερο για την διοίκηση του Ιβάν Σαββίδη. Είναι από τους λίγους ανθρώπους που έχει πολύ καλές επαφές με πολλές ομάδες, αλλά και μ’ ένα μεγάλο δίκτυο μάνατζερ. Το μοναδικό πρόβλημα που ενδεχομένως να αντιμετωπίσει είναι η άρνηση κάποιων παικτών να έρθουν στο δύσμοιρο ελληνικό πρωτάθλημα.

Στον ΠΑΟΚ έχει γίνει προεργασία και για το θέμα του προπονητή. Μάλιστα πολύ σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα καθώς με βάση το χρονοδιάγραμμα που υπάρχει ο νέος τεχνικός θα πρέπει να έχει κλείσει το αργότερο μέχρι τις 15 Ιουνίου.
Με την επιστροφή του Άρνεσεν στην Θεσσαλονίκη θα δοθεί μια συνέντευξη τύπου προκειμένου ο αθλητικός διευθυντής του Δικεφάλου να παρουσιάσει και επίσημα τις σκέψεις του για την ομάδα της Θεσσαλονίκης

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα