Μπλάτερ: «Δεν φταίω εγώ...» (gTV)

Gazzetta team
Μπλάτερ: «Δεν φταίω εγώ...» (gTV)

bet365

Ο Σεπ Μπλάτερ βγήκε μπροστά, πήρε το λόγο και είπε πως η FIFA πρέπει να βγει από τη λάσπη στην οποία έχει πέσει, τονίζοντας παράλληλα πως δεν μπορεί να ελέγχει όλους τους αξιωματούχους της Ομοσπονδίας.

Την ώρα που τα βέλη στρέφονται εναντίον του Σεπ Μπλάτερ και οι φωνές υπεράσπισής του δεν είναι αρκετές, ο ισχυρός άνδρας της FIFA προσπάθησε να περάσει στην αντεπίθεση μιλώντας για αποκατάσταση της εμπιστοσύνης. O Μπλάτερ τόνισε πως δεν μπορεί να ελέγχει τους αξιωματούχους της Ομοσπονδίας και οι αυριανές εκολογές θα είναι αρχή ενός δύσκολου δρόμου που όμως θα βγάλει από τη... λάσπη την FIFA.

«Πολλοί άνθρωποι με κατηγορούν πως ευθύνομαι εγώ για όλα. Δεν μπορώ να παρακολουθώ τι κάνει ο καθένας. Εμείς θα συνεργαστούμε με όλες τις Αρχές για να βεβαιωθούμε ότι όλα τα εμπλεκόμενα μέρη σε αδικίες θα ανακαλυφθούν και θα τιμωρηθούν. Δεν θα επιτρέψω οι ενέργειες λίγων να καταστρέψουν τις ενέργειες εκείνων που εργάζονται τόσο σκληρά για το ποδόσφαιρο» ήταν το αρχικό σχόλιο του Μπλάτερ!

«Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε τη φήμη της FIFA να σέρνεται μέσα στη λάσπη. Οι διεφθαρμένοι αποτελούν τη μειονότητα, όπως άλλωστε και στην κοινωνία, αλλά κι αυτοί πρέπει να συλαμβάνονται! Οι επόμενοι μήνες δεν θα είναι εύκολοι. Είμαι βέβαιος πως θα ακολουθήσουν πιο άσχημες ειδήσεις. Αλλά είναι απαραίτητο να αποκαταστήσουμε την εμπιστοσύνη στον Οργανισμό. Ας είναι αυτό το σημείο καμπής...» είπε ο πρόεδρος της FIFA και κατέληξε: «Από το αυριανό συνέδριο θα έχουμε την ευκαιρία να ξεκινήσουμε έναν μακρύ και δύσκολο δρόμος προς την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης. Πρέπει να την κερδίσουμε ξανά, με την ατομική μας συμπεριφορά, τις αποφάσεις μας και τις προσδοκίες που δίνουμε ο ένας στον άλλον...».

 

Τελευταία Νέα