Βαρύ πρόστιμο σε Παναθηναϊκό

Gazzetta team
Βαρύ πρόστιμο σε Παναθηναϊκό

bet365

Με τον Παναθηναϊκό να βάζει πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη, καθώς καλείται να πληρώσει 6.000 ευρώ, έγιναν γνωστές οι τιμωρίες των ομάδων που είχαν κληθεί σε απολογία για την πρώτη και δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ.

Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας μετά τις απολογίες που υπήρξαν, εξέδωσε σχετική ανακοίνωση με την οποία αναφέρει: «Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 1ης και 2ης αγωνιστικής των Play Offs Super League ΟΠΑΠ. Αναλυτικά :

1η Αγωνιστική

Α) ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ.: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή τεσσάρων χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.

2η Αγωνιστική

Α) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή έξι χιλιάδων ευρώ.

Β) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή χιλίων ευρώ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα