Τα εισιτήρια του Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρίπολης

Gazzetta team
Τα εισιτήρια του Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρίπολης

bet365

Ανακοίνωση σχετικά με τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, εξέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση...

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους ότι από σήμερα (28/5) ξεκινά η ηλεκτρονική αλλά και από τα εκδοτήρια της Λεωφόρου Διάθεση Εισιτηρίων του αγώνα με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης (3/6, ώρα 18:15), παράλληλα με την προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Οι ώρες λειτουργίας στα εκδοτήρια της Θύρας 4 στο γήπεδο της Λεωφόρου είναι καθημερινά 9:30 -17:30 και το Σάββατο 10:00 με 14:00. Τη Δευτέρα 1/6 λόγω της γιορτής του Αγίου Πνεύματος τα εκδοτήρια δεν θα λειτουργήσουν, ενώ ανήμερα του αγώνα (3/6) οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήριά τους από τις 10:00 π.μ. έως την έναρξη της αναμέτρησης.

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής:

Θύρα 6,7,13, 14: 7 Ευρώ

Θύρα 1, 5Β, 8Α, 12: 12 Ευρώ

Θύρα 2,4,5Α,9,11: 20 Ευρώ

Θύρα 10: 30 Ευρώ

Θύρα 3: 50 Ευρώ

Κάθε φίλαθλος δικαιούται 4 εισιτήρια στο όνομά του.

Επιπλέον, συνεχίζει το πρόγραμμα κοινωνικής πρωτοβουλίας του Παναθηναϊκού με την adidas για 200 δωρεάν εισιτήρια στους ανέργους φιλάθλους, οι οποίοι -σύμφωνα με το ωράριο λειτουργίας των εκδοτηρίων της Θύρας 4- μπορούν να προμηθευτούν 1 εισιτήριο στο όνομά τους με την επίδειξη της Κάρτας Ανεργίας του ΟΑΕΔ σε ισχύ. Την ημέρα του αγώνα η διάθεση των εισιτηρίων για τους ανέργους θα ολοκληρώνεται 3 ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης και μέχρι εξάντλησής τους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα