Κουτρουμπής: «Δείχνουμε πως είμαστε οι καλύτεροι»

Κουτρουμπής: «Δείχνουμε πως είμαστε οι καλύτεροι»

bet365

Αφού αρχικά έκανε λόγο για μεγάλη νίκη μέσα στη Τούμπα, στη συνέχεια ο Γιώργος Κουτρουμπής επισήμανε πως ο Παναθηναϊκός δείχνει πως είναι η καλύτερη ομάδα στα πλέι οφ.

Ο κεντρικός αμυντικός των «πρασίνων» που από το ξεκίνημα των πλέι οφ αγωνίζεται ως αμυντικός χαφ, μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε για τη μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΟΚ στη Τούμπα: «Σήμερα ήταν μια πολύ μεγάλη νίκη. Ο ΠΑΟΚ ήθελε πολύ τους βαθμούς για να έχει ελπίδες. Εμείς ήρθαμε και ήμασταν συγκεντρωμένοι και καταφέραμε να πάρουμε μια μεγάλη νίκη».

Για το αν υπήρξε ειδική προετοιμασία και αν τελείωσε η υπόθεση πρωτιά μετά το σημερινό ματς: «Από την αρχή των πλέι οφ ήμασταν έτοιμοι για τα ματς αυτά και το δείξαμε. Όσον αφορά την συνέχεια, ακόμα δεν τελείωσε τίποτα, θα τελειώσει με νίκη επί του ΠΑΟΚ στο επόμενο ματς».

Για την αλλαγή στην εικόνα που υπήρξε στα πλέι οφ: «Στα τελευταία ματς πρωταθλήματος δεν δείξαμε το καλό μας πρόσωπο. Είχαμε ένα διάστημα να δουλέψουμε, το κάναμε πολύ και αυτό φαίνεται. Σε όλα τα ματς δείχνουμε πως είμαστε οι καλύτεροι των πλέι οφ και θέλουμε να το δείξουμε και στην συνέχεια και να πάρουμε την πρώτη θέση».

Για την θέση που παίζει: «Παίζω πρώτη φορά σε αυτή την θέση. Δουλεύω και εγώ όσο μπορώ στις προπονήσεις για να ανταποκριθώ σε αυτή τη θέση. Δεν έχω προτίμηση αρκεί να κερδίζει η ομάδα».

Για το επόμενο ματς με τον ΠΑΟΚ στην Λεωφόρο: «Περιμένουμε τον ΠΑΟΚ να εμφανιστεί ακόμα καλύτερος γιατί είναι η τελευταία του ευκαιρία, εμείς θα είμαστε έτοιμοι και συγκεντρωμένοι και πιστεύω πως θα πάρουμε τη νίκη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα