Μαραντόνα: «Τα έλεγα για τη FIFA»

Gazzetta team
Μαραντόνα: «Τα έλεγα για τη FIFA»

bet365

Ο Ντιέγο Μαραντόνα τοποθετήθηκε εκ νέου κατά της FIFA, ρίχνοντας ξανά τα βέλη του στον Σεπ Μπλάτερ, δηλώνοντας δικαιωμένος για όσα έλεγε τόσο καιρό.

«Ο κόσμος έλεγε ότι ήμουν τρελός! Σήμερα το FBI αποκάλυψε την αλήθεια. Η FIFA έχει έσοδα 1,5 δις δολάρια, τη στιγμή που υπάρχουν παίκτες που δεν παίρνουν περισσότερα από 150 δολάρια. Αυτοί οι ψεύτες αιφνιδιάστηκαν» είπε ο Αργεντινός στο ραδιοφωνικό σταθμό La Red, προσθέτοντας: «Σήμερα δεν υπάρχει ποδόσφαιρο, δεν υπάρχει διαφάνεια. Μόνο ψεύδονται στον κόσμο και στήνουν ένα σόου για να επανεκλεγεί ο Μπλάτερ. Τώρα θα δούμε αν θα επανεκλεγεί, μετά από όσα έγιναν. Πού ήταν ο Μπλάτερ όταν γίνονταν όλα αυτά;».

Ο Μαραντόνα δεν σταμάτησε εκεί, συνεχίζοντας: «Οι Αμερικανοί έκαναν μία εκπληκτική δουλειά και τώρα πρέπει ο κόσμος να εξηγήσει τι συνέβαινε. Οι καλοί θα παραμείνουν και θα φροντίσω για τους κακούς προσωπικά. Τα χρήματα που κέρδιζαν όφειλαν να χρησιμοποιηθούν για ένα προπονητικό κέντρο για τα παιδιά της Αφρικής».

Από τα βέλη του δεν ξέφυγε ούτε η FIFA: «Χρειαζόμαστε έναν άνθρωπο του ποδοσφαίρου στη θέση. Ήρθαν και προσπάθησαν να με πείσουν με χρήματα. Αλλά εγώ κερδίζω τα χρήματά μου δουλεύοντας, όχι για να βγάζω βόλτα ανθρώπους. Ο Πλατινί; Είναι Γάλλος, οπότε αν ο άνεμος φυσά αριστερά, πάει αριστερά και αυτός. Αν ο άνεμος φυσά δεξιά, πάει δεξιά».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα