«Συζήτηση Ραϊόλα - Ίντερ για Κασάμι»

«Συζήτηση Ραϊόλα - Ίντερ για Κασάμι»

bet365

O Μίνο Ραϊόλα σύμφωνα με πληροφορίες από Ιταλία βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο της Ίντερ για να μιλήσει και για τον Παϊτίμ Κασάμι. Επαφή και με Ολυμπιακό.

Οι Ιταλοί προχωρούν ένα βήμα παραπέρα τις συζητήσεις Ραϊόλα - Ίντερ για τον Κασάμι. Βάσει ρεπορτάζ από την Ιταλία ο ισχυρός ατζέντης μετέβη στο προπονητικό κέντρο της Ίντερ έτσι ώστε να κάνει κουβέντα και για τον Ελβετό διεθνή εξτρέμ. Το βασικό αντικείμενο της κουβέντας των δύο πλευρών ήταν ο γκολκίπερ της Σαμπντόρια, Σέρχιο Ρομέρο.

Ωστόσο επί τάπητος τέθηκε και το θέμα του Παϊτίμ Κασάμι, που ως γνωστόν έχει προταθεί και στο παρελθόν στους «Νερατζούρι». Είναι σαφές πάντως πως ο Μίνο Ραϊόλα έχει εντείνει τις επαφές του στην γειτονική μας χώρα για το μέλλον του παίκτη του Ολυμπιακού. Επίσης διέρρευσε πως ο Ραϊόλα τα είπε και με Ολυμπιακό για Κασάμι, Ζόνατας και άλλες υποθέσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα