Κάλας: «Ο Άρης θα βγει νικητής»

Κάλας: «Ο Άρης θα βγει νικητής»

Gazzetta team
Κάλας: «Ο Άρης θα βγει νικητής»

bet365

Την πεποίθησή του πως ο Άρης θα βγει νικητής στην προσπάθειά του για άνοδο στη Football League, εξέφρασε ο Άλεξ Κάλας μετά τη συνάντησή του με τον Σταύρο Κοντονή.

Ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος των «κίτρινων» συναντήθηκε στην Αθήνα με τον υφυπουργό Αθλητισμού, συζητώντας διάφορα θέματα και φυσικά την πιθανότητα ανόδου της ομάδας στη Football League.

Ο Κάλας, μετά το τέλος της συνάντησης, είπε: «Είχαμε την ευκαιρία να συναντήσουμε τον υφυπουργό και να γνωριστούμε από κοντά. Αυτό ήταν το πρώτο σκέλος της συνάντησης και το δεύτερο αφορούσε την δέσμευση της κυβέρνησης να τηρηθεί η νομιμότητα και οι κανονισμοί. Από αυτή την δέσμευση, ο Άρης δεν πρόκειται να ευνοηθεί αλλά θα προστατεύσει τα δικαιώματά του. Ήταν πιθανότατα μία από τις καλύτερες μέρες της ζωής μου. Ο κ. Κοντονής είναι ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων, δεκτικός και δίκαιος. Είμαι χαρούμενος που τον συνάντησα και πέρασα τον χρόνο μου εδώ. Οι φίλοι του Άρη κι εγώ είμαστε στο ίδιο... καράβι, έχουμε κοινούς στόχους. Είναι μία κατάσταση αμοιβαίας νίκης και αυτό θα γίνει, θα κερδίσουμε. Τις επόμενες 10-15 μέρες θα αναδειχθούμε νικητές».

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα