Τα νέα δεδομένα για Καρίγιο

Τα νέα δεδομένα για Καρίγιο

bet365

H υπόθεση Καρίγιο θυμίζει... Φινμπόγκασον με την Εστουδιάντες να είναι σε λογική... πλειστηριασμού, ζητώντας καλύτερη πρόταση από Ολυμπιακό, που θα επανέλθει. Πως διαμορφώνεται η περίπτωσή του.

«Ποιός δίνει πιο πολλά; Όποιος δίνει πιο πολλά αυτός και θα πάρει τον Καρίγιο. Μπορεί να είναι η Ίντερ; Ίσως. Το σίγουρο είναι πως ο Αργεντίνος δεν θα μείνει στην Εστουδιάντες», μεταδίδουν τις τελευταίες ώρες οι Αργεντίνοι. Τελικώς το συμπέρασμα είναι πως ο Κουίδο Καρίγιο θυμίζει σε πολλά την περίπτωση του Άλφρεντ Φινμπόγκασον... Η Εστουδιάντες παρουσιάζεται ανυποχώρητη.

Ζητάει 9 εκατ. ευρώ για τον χαρισματικό επιθετικό της. Για το 100% των δικαιωμάτων του. Και γύρω στα 7 - 7,5 για το 80%. Για την ακρίβεια ο στόχος είναι να πάρει την καλύτερη δυνατή προσφορά. Για αυτήν δεν υπάρχει άλλο κριτήριο. Ως προς τον Ολυμπιακό οι Αργεντίνοι δεν είναι θετικοί στην προοπτική των 6,4 εκατ. ευρώ συν τον Φράνκο Χάρα. Θέλουν παραπάνω χρήματα και όχι παίκτες. Εάν και εφόσον μπαίνει βέβαια και ο Χάρα στην διαπραγμάτευση.

Κάποιες πηγές ήθελαν τον Ολυμπιακό να ξεκινάει από τα 5,4 - 5,5 εκατ. ευρώ για τον Καρίγιο και δίνοντας και τον Χάρα. Στην Εστουδιάντες περιμένουν κάτι καλύτερο και από τον Ολυμπιακό και από την Ρίβερ Πλέιτ. Δεν δείχνουν να έχουν πειστεί από τις προτάσεις τους. Και οι δύο αυτές ομάδες θα επανέλθουν. Όπως και να έχει... Και ειδικά ο Ολυμπιακός. Όπως το come back της θα το κάνει και η Μπορούσια Ντόρτμουντ, που πέρυσι έφαγε δύο φορές... πόρτα με τις κρούσεις που έκανε για τον παίκτη.

Η Εστουδιάντες ζητούσε 4 εκατ. ευρώ πάνω από την προσφορά της Ντόρτμουντ. Η Olé υποστηρίζει σήμερα σε δημοσίευμά της πως μίλησε με τον πρόεδρο της ομάδας, Χουάν Σεμπαστιάν Βερόν. Και επιμένει πολύ για την Ίντερ καθώς ο Βερόν επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της. Χωρίς να γίνεται μνεία για την Μονακό. Η Εστουδιάντες όπως όλα δείχνουν περιμένει κάτι πολύ καλό από την ιταλική ομάδα που εμφανίζεται να έχει πολύ ψηλά στην λίστα της τον παίκτη. Το σίγουρο είναι πως ένα ακόμα λάτιν... σίριαλ είναι σε εξέλιξη...

 

Τελευταία Νέα