Ο Φρανκ Άρνεσεν στον ΠΑΟΚ!

Ο Φρανκ Άρνεσεν στον ΠΑΟΚ!

Gazzetta team
Ο Φρανκ Άρνεσεν στον ΠΑΟΚ!

bet365

Ο Φρανκ Αρνεσεν είναι ο εκλεκτός του ΠΑΟΚ για τη θέση του τεχνικού διευθυντή και ο Δανός πιάνει αμέσως δουλειά. Οι δυο πλευρές συμφώνησαν σε τριετές συμβόλαιο!

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως ο νέος αθλητικός διευθυντής (Sports Director) της ομάδας για τα επόμενα τρία χρόνια θα είναι ο Φράνκ Άρνεσεν. Ο Δανός πρώην ποδοσφαιριστής, με εμπειρία σε μερικά από τα σπουδαιότερα ευρωπαϊκά κλαμπ συμφώνησε σήμερα και θα παρακολουθήσει τον αγώνα εναντίον του Παναθηναϊκού» τονίζεται στην ανακοίνωση του ΠΑΟΚ.

Ο 59χρονος Δανός είναι γεννημένος στην Κοπεγχάγη και έκανε σπουδαία καριέρα ως μέσος. Έπαιξε έξι χρόνια στον Άγιαξ (1975-81), δύο χρόνια στη Βαλένθια (1981-83), δύο χρόνια στην Άντερλεχτ (1983-85) και άλλα τρία χρόνια στην Αϊντχόφεν (1985-88).

Το 1988 κρέμασε τα παπούτσια του και τρία χρόνια αργότερα μπήκε στο τεχνικό τιμ της PSV ως βοηθός, ενώ το 1994 ανέλαβε χρέη τεχνικού διευθυντή! Για μια δεκαετία έκανε εξαιρετικό έργο στους Ολλανδούς βάζοντας την ομάδα ξανά στους κορυφαίους της χώρας, βοηθώντας παράλληλα για αξιόλογη πορεία στο Champions League.

To 2004 άφησε την Ολλανδία για το Νησί και την Τότεναμ. Εμεινε εκεί ένα χρόνο, αλλά πόλη δεν άλλαξε. Ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς τον έφερε στην Τσέλσι και για μια εξαετία (2005-2011) είχαν εξαιρετική συνεργασία. Μια διετία στο Αμβούργο και μόλις... ένα μήνα στη Μέταλιστ, αφού η εμπόλεμη κατάσταση τον ανάγκασε να παραιτηθεί. Τεράστια εμπειρία στο χώρο του αθλητικού μάνατζμεντ και... ειδικότητά του η ανακάλυψη ταλέντων, αλλά και η ανάπτυξη Ακαδημιών.

Η παρουσίαση του Αρνεσεν θα πραγματοποιηθεί μόλις ο Δανός επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη για μόνιμη εγκατάσταση!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα