Πλεξίδας: «Εδώ και με αδειοδότηση και χωρίς»

Πλεξίδας: «Εδώ και με αδειοδότηση και χωρίς»

Gazzetta team
Πλεξίδας: «Εδώ και με αδειοδότηση και χωρίς»

bet365

Ο Βαγγέλης Πλεξίδας ξεκαθάρισε ότι είναι αποφασισμένος να «τρέξει» την ΠΑΕ ΑΕΛ ως το τέλος, είτε αυτή πάρει αδειοδότηση στη Superleague, είτε όχι.

«Δύο χρόνια τώρα δέχομαι μεγάλο πόλεμο από τον κόσμο. Για την αδειοδότηση είναι ξεκάθαρο ότι ευθύνεται ο Πηλαδάκης που δεν ολοκλήρωσε την εκκαθάριση. Ο κόσμος δεν πίστεψε σε μένα, αλλά σε εκείνους που δημιούργησαν όλη αυτή την κατάσταση. Αν Η ΑΕΛ πάει στη Superleague με νεαρούς θα πέσει όπως ανέβηκε, όπως η Νίκη Βόλου» δήλωσε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ στον «OK Radio 104,8», προσθέτοντας: «Υπάρχει το Διαιτητικό. Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Ποιος θα μου δώσει, όμως δύναμη να κυνηγήσω την άδεια; Εγώ θα ''τρέξω'' την ΑΕΛ ως το τέλος. Με εγγύηση 99% θα πάρει άδεια. Θα είμαι εδώ και με αδειοδότηση στη Superleague και χωρίς. Στη δεύτερη περίπτωση αυτό σημαίνει 1 εκατομμύριο ευρώ στην τσέπη για να φύγω, αλλά δεν θα το κάνω γιατί είμαι έντιμος».

Πρόσθεσε ότι θα προβεί σε μηνύσεις στον Τσακμακίδη που υποστήριξε ότι η ΑΕΛ είχε πρόβλημα με άλλα χαρτιά και είπε: «Ο Πηλαδάκης δεν έκανε τα εγκλήματα μόνος του. Κάποιοι τον βοήθησαν. Ήταν από τους καλύτερους παράγοντες του ποδοσφαίρου και έντιμος. Τι έγινε τα δύο τελευταία χρόνια, δεν μπορώ να απαντήσω».

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στα Τρίκαλα, ξεκαθάρισε: «Αυτό που μου έκαναν στη Λάρισα πέρυσι δεν θα το κάνω εγώ σε έναν άνθρωπο που έχει βάλει τα λεφτά του. Το μόνο εύκολο είναι να μου χτυπήσουν την πόρτα. Εγώ θα τον βοηθήσω να πάρει την ομάδα χωρίς να μπει σε όρους που του λένε εκείνοι. Εδώ έκαναν δημοψήφισμα για έναν Ισπανό που δεν τον ξέρει η μάνα του και δεν έχει μαντήλι να κλάψει».

Τέλος, αναφέρθηκε στο θέμα με τις φανέλες των ποδοσφαιριστών: «Η ΑΕΛ έπαιξε με μακό στο τελευταίο ματς. Είχαμε πει στους παίκτες, επειδή κάνουν δύο μήνες να έρθουν νέες να μην τις πετάνε. Είναι οριακές».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα