Ρόκα: «Η επόμενη χρονιά θα είναι πιο δύσκολη»!

Ρόκα: «Η επόμενη χρονιά θα είναι πιο δύσκολη»!

bet365

Ο Μανουέλ Ρόκα μιλάει στο Gazzetta.gr για το deal του με την ομάδα του Πανθρακικού και τις δυσκολίες της νέας σεζόν.

Είναι στην Ελλάδα από το 2008 και έχει δεθεί για τα καλά με την χώρα μας. Έχει παίξει σε Πανθρακικό, Ολυμπιακό Βόλου, Δόξα Δράμας και ξανά Ολυμπιακό Βόλου. Έχει καθίσει στον πάγκο των Βολιωτών και μετά ανέλαβε τον Πανθρακικό το 2014 στην δεύτερη ουσιαστικά δουλειά του ως προπονητής. Ο 39χρονος παλαίμαχος Ισπανός κίπερ που έχει μάθει να μιλάει πολύ καλά την γλώσσα μας εξέφρασε μέσω του Gazzetta.gr τα συναισθήματά του για το γεγονός πως θα συνεχίσει στην ομάδα της Κομοτηνής και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

«Ναι είναι γεγονός πως συμφωνήσαμε με την διοίκηση για να μείνω», ήταν το πρώτο του σχόλιο για να συνεχίσει λέγοντας ότι «μπορώ λοιπόν να σας πω ότι θα είμαι και την επόμενη χρονιά στον Πανθρακικό». Παράλληλα διευκρίνισε πως ήταν κάτι το οποίο ήθελε πολύ. Και εκείνος αλλά και ο σύλλογος βέβαια... «Πραγματικά νιώθω πολύ καλά γι' αυτό που έγινε.

Αισθάνομαι εξαιρετικά που θα μείνω και του χρόνου στην ομάδα», υπογράμμισε στην συνέχεια. Για την περσινή περίοδο που τελείωσε με την επίτευξη της παραμονής για τον Πανθρακικό ο Ρόκα σχολίασε: «Είναι αλήθεια πως η περσινή σεζόν ήταν πολύ δύσκολη. Από κάθε άποψη, όμως τα καταφέραμε και αυτό έχει σημασία». Μάλιστα ο Ισπανός μας... αιφνιδίασε λέγοντας πως περιμένει ότι «για μένα η επόμενη αγωνιστική περίοδος θα είναι ακόμα πιο δύσκολη για εμάς.

Θα είναι δυσκολότερη από αυτήν που τελείωσε. Ο Πανθρακικός θα είναι δίπλα στις μεγάλες ομάδες της Ελλάδας και αυτό δείχνει και λέει πολλά. Από την άλλη παρά τον μεγάλο βαθμό δυσκολίας που περιμένω για του χρόνου, πιστεύω πως θα είναι μία πολύ καλή ευκαιρία και μία μεγάλη πρόκληση. Και για μένα και για όλη την ομάδα. Για να δούμε το τι μπορούμε να πετύχουμε την επόμενη σεζόν».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα