Ο... τελικός των πλέι-οφ

Ο... τελικός των πλέι-οφ

bet365

Ξεκάθαρα πράγματα στην Τούμπα. Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (19:30) από τον ΠΑΟΚ με τελειώσει ουσιαστικά αυτό το μίνι-πρωτάθλημα. Ο «δικέφαλος του βορρά» θέλει να διατηρήσει την ελπίδα του...

Ο Παναθηναϊκός μετά και το 2-0 επί του Ατρομήτου στη Λεωφόρο την περασμένη Κυριακή, έχει πλέον απόσταση τεσσάρων βαθμών από τον ΠΑΟΚ, που με τη σειρά του έμεινε στο 0-0 απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης.

Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου με τους Νίνη και Μπεργκ να κάνουν άνω - κάτω την άμυνα των Περιστεριωτών δεν διέτρεξαν κανέναν κίνδυνο και στη διαδικασία των πλέι-οφ δείχνουν πολύ καλύτερο πρόσωπο από αυτό των τελευταίων αγωνιστικών της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Ο Γιώργος Γεωργιάδης ξέρει ότι η ομάδα του είναι με την πλάτη στον τοίχο κι όχι μόνο αυτό, αλλά έχει αγωνιστικά προβλήματα, με τους Γλύκο και Μακ να είναι αμφίβολοι και να κρίνεται σήμερα η συμμετοχή τους στην αναμέτρηση, ενώ οι Μιγκέλ Βίτορ και Κλάους Αθανασιάδης παρά τις ενοχλήσεις τους, συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή.

Εκτός για τους «πράσινους» έμεινε ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος, με Μαρινάκη και Ντίνα ανακοινώθηκε η αποστολή του «τριφυλλιού», εκτός ο Κλωναρίδης που έμεινε στα πιτς με τους Χουχούμη και Πέτριτς.

Πιθανές ενδεκάδες:

ΠΑΟΚ: Ιτάνζ, Κίτσιου, Κόστα, Τζαβέλλας, Ρατς, Κάτσε, Τζιόλης, Νομπόα, Μακ, Αθανασιάδης, Περέιρα

Παναθηναϊκός: Στιλ, Μπούρμπος, Νάνο, Ταυλαρίδης, Σίλντενφελντ, Κουτρουμπής, Λαγός, Ζέκα, Νίνης, Καρέλης, Μπεργκ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα