To… μέλλον είναι εδώ

To… μέλλον είναι εδώ

To… μέλλον είναι εδώ

bet365

Παραμονή Περέιρα, πρόταση για Καρίγιο, μέσα και για Ρομπίνιο ο Ολυμπιακός, που έχει αποφασίσει να αλλάξει ταχύτητα. Γράφει ο Διονύσης Δελλής.

Ήρθε λοιπόν μέσω... Λα Πλάτα. Ήρθε το πρώτο «μαντάτο» της νέας εποχής που χαράζει για τον Ολυμπιακό. Και η πληροφορία επιβεβαιώθηκε από το μεγάλο λιμάνι. Οι Ερυθρόλευκοι έκαναν την κίνηση τους για τον Γκουίδο Καρίγιο των 18 φετινών γκολ. Κατέθεσαν επίσημη πρόταση στην Εστουδιάντες για τον 24άχρονο φορ και μπήκαν στην μάχη για την απόκτηση του. Αουτσάιντερ αν είναι αλήθεια ότι η Ίντερ και η Μονακό παραμονεύουν. Αλλά «μέσα» σε μια υπόθεση εντελώς... μακριά από τα συνηθισμένα του σύγχρονου ελληνικού ποδοσφαίρου.

Με 6,5 εκατ. ευρώ «φτιάχνουν» το μπάτζετ της επόμενης χρονιάς, τέσσερις ομάδες Σούπερ Λιγκ μαζί. Και μια «πέμπτη» ομάδα με βλέψεις για καλό πλασάρισμα βολεύεται με την χρηματιστηριακή αξία του Χάρα (1,7 εκατ. ευρώ) συν τον συμβόλαιο του (600.000 ευρώ) και την εφορία που αντιστοιχεί. Του Χάρα που δίνεται «αντάλλαγμα» στους Αργεντινούς για να πουν το «ναι». Αυτά τα χρήματα προσφέρει ο Ολυμπιακός στην Εστουδιάντες σύμφωνα με την El Dia. Κανείς δεν ξέρει τι θα ακολουθήσει. Αν ο Χουάν Σεμπαστιάν Βερόν, σαν πρόεδρος πλέον, θα πει το «ναι». Αν θα δούμε τον Καρίγιο στην Ελλάδα. Αυτό θα φανεί στη συνέχεια της ιστορίας.

Με την αποκάλυψη της πρότασης όμως, δημοσιοποιήθηκε για πολλοστή φορά αυτό που πλέον συμβαίνει στον Ολυμπιακό. Το μέλλον που είναι εδώ. Αλλάζει ταχύτητα ο πρωταθλητής Ελλάδας. Εκμεταλλεύεται την μεγάλη οικονομική του άνεση, την καλή διαχείριση, και το όραμα για το παραπάνω. Και πατάει το γκάζι. Το αποφάσισε. Το ανακοίνωσε μέσω της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου που λαμβάνει χώρα στις 9 Ιουνίου για να μπουν στα ταμεία της εταιρίας άλλα 10 εκατ. ευρώ. Το πραγματοποιεί. Ανεβάζει τον πήχη ψηλά. Και για την ομάδα του. Και για τους άλλους. Όσους επιθυμούν να τον ανταγωνιστούν εντός συνόρων. Και μακάρι η κίνηση αυτή του Ολυμπιακού, να προκαλέσει ντόμινο. Να φέρει και άλλες επενδύσεις.

Τι λέει το «σχέδιο» των Ερυθρόλευκων στα... μεγάλα γράμματα για αυτό το καλοκαίρι; Τέσσερις μεταγραφές, από εκείνες που αλλάζουν όχι μόνο την... ψυχολογία και το μπάτζετ αλλά και την ποιότητα του νέου ρόστερ. Σέντερ φορ, αριστερός εξτρέμ, στόπερ και ένας κεντρικός χαφ. Αυτές είναι οι θέσεις. Καρίγιο ο πρώτος στόχος για την επίθεση. Ρομπίνιο ο πρώτος στόχος για το αριστερό άκρο. Και με την ευκαιρία: Συγκεκριμένες πληροφορίες επιμένουν ότι το θέμα του Βραζιλιάνου είναι προχωρημένο. Πιο πιθανό να συμβεί, από του Καρίγιο.

Απόφαση θα πρέπει να θεωρείται πλέον και η παραμονή του Βίτορ Περέιρα στον πάγκο για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Η κατάκτηση του κυπέλλου, η κατάκτηση του νταμπλ φέρεται πως έδωσε στον Πορτογάλο το δικαίωμα να «κάνει τη δουλειά» σε μια ολόκληρη σεζόν. Από την αρχή. Με δικές του επιλογές στο ρόστερ. Και με το δικαίωμα να κριθεί για το δικό του δημιούργημα. Έρχεται την επόμενη εβδομάδα στην Ελλάδα. Για να συζητήσει με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Και για να προχωρήσει με τη σειρά του ο 46άχρονος υποθέσεις του «σχεδιασμού» που έχει αναλάβει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα