Ουσταμπασίδης: «Να εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια»

Gazzetta team
Ουσταμπασίδης: «Να εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια»

bet365

Ο Νίκος Ουσταμπασίδης με δηλώσεις του υποστήριξε πως τα στοιχειά που πρέπει να έχει ο ΠΑΟΚ είναι εγωισμός, πάθος και διάθεση για τη νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Ο άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Γεωργιάδη, στον πάγκο του ΠΑΟΚ, ο Νίκος Ουσταμπασίδης, με δηλώσεις στο συνδρομητικό κανάλι αρχικά μίλησε για την διαφορά που έχει πάρει ο Παναθηναϊκός. «Το ποδόσφαιρο είναι άθλημα που έχει πίεση. Έχουμε μείνει πίσω βαθμολογικά στο μίνι πρωτάθλημα. Θα εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια για να είμαστε πρώτοι. Στόχος είναι η νίκη με τον Παναθηναϊκό. Δικαιούμασταν περισσότερα πράγματα στα προηγούμενα παιχνίδια, με την εικόνα του ΠΑΟΚ να μην είναι αντιπροσωπευτική του βαθμού. Αξίζαμε περισσότερα. Μένουμε όμως στην προσπάθεια των παικτών. Τον ΠΑΟΚ δεν τον ενδιαφέρει ο αντίπαλος θα μετρήσει η ψυχή».

Για το που θα κριθεί η αναμέτρηση, σημείωσε: «Δεν μας ενδιαφέρει ο Παναθηναϊκός, αλλά η δική μας απόδοση. Αν βγάλουμε εγωισμό, πάθος και διάθεση για τη νίκη ελπίζω ότι θα τα καταφέρουμε. Είμαι σίγουρος ότι και οι φίλαθλοι θα δώσουν ξεχωριστή ώθηση».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα