Παρελθόν οι Κάμπορα, Καταλά από Βέροια

Παρελθόν οι Κάμπορα, Καταλά από Βέροια

Νίκος Τσιώκος
Παρελθόν οι Κάμπορα, Καταλά από Βέροια

bet365

Οι Χαβιέρ Κάμπορα και Χοσέ Καταλά αποτελούν παρελθόν από τη Βέροια, καθώς η «βασίλισσα του Βορρά» ανακοίνωσε τη μη ανανέωση των συμβολαίων τους.

Μετά τις πρώτες ανανεώσεις, ήρθαν και οι πρώτες αποδεσμεύσεις ποδοσφαιριστών από τη Βέροια. Η «βασίλισσα του Βορρά» ανακοίνωσε την Τρίτη (26/5) τη λύση της συνεργασίας με τους Χαβιέρ Κάμπορα και Χοσέ Καταλά. Τα συμβόλαια των δύο παικτών έληγαν και, μετά τις επαφές που υπήρξαν με τη διοίκηση, αποφασίστηκε αμφότεροι να περάσουν την πόρτα της εξόδου.

Ο μεν Κάμπορα μέτρησε 25 συμμετοχές, 5 γκολ και 3 ασίστ στο πρωτάθλημα και 4 εμφανίσεις και 2 τέρματα στο Κύπελλο Ελλάδας, ενώ ο δε Καταλά δεν είχε τόσο χρόνο συμμετοχής. Συγκεκριμένα, μέτρησε μόλις 4 και 3 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, αντίστοιχα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βέροια

Η ΠΑΕ Βέροια ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές José Catalá και Javier Cámpora, τους ευχαριστεί για την προσφορά τους στην ομάδα και τους εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα τους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα