Περιμένει προτάσεις από Ισπανία ο Οτσόα

Περιμένει προτάσεις από Ισπανία ο Οτσόα

bet365

Ο Μέμο Οτσόα συμφώνησε να αποχωρήσει από την Μάλαγα, είναι εν αναμονή προσφορών από Ισπανία ή άλλο μεγάλο πρωτάθλημα και ενώ σε Ιβηρική - Μεξικό επιμένουν για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ.

Οι Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Μπεσίκτας εξακολουθούν να γράφονται και να αναφέρονται σε καθημερινή βάση σε Ισπανία και Μεξικό για τον Οτσόα. Ο διεθνής Μεξικανός κίπερ θα φύγει από την Μάλαγα καθώς τα βρήκε με τον σύλλογο για το... διαζύγιό τους και περιμένει πλέον καλές προσφορές από Ισπανία ή κάποιο άλλο μεγάλο πρωτάθλημα της Ευρώπης. Με βάση όσα μεταδίδουν οι Ισπανοί η Μπεσίκτας έχει κάνει την πιο καλή προσφορά από όλους όμως ο Μέμο Οτσόα είναι... διστακτικός για την Τουρκία. Πιθανότατα πάντως μέσα στον Ιούλιο να υπάρξουν τα νεότερα για το μέλλον του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα