Αφιέρωμα της Καλλονής στον Αναστασιάδη

Νίκος Τσιώκος
Αφιέρωμα της Καλλονής στον Αναστασιάδη

bet365

Με αφορμή την παρουσία του στην καλύτερη ομάδα της σεζόν που ολοκληρώθηκε στη Σούπερ Λίγκα, η Καλλονή έκανε ένα αφιέρωμα στον «φύλακα στα μετόπισθεν», Ανέστη Αναστασιάδη.

Μεταξύ των κορυφαίων της αγωνιστικής περιόδου που ολοκληρώθηκε στη Σούπερ Λίγκα ήταν ο Ανέστης Αναστασιάδης. Ο στόπερ της Καλλονής ήταν στην καλύτερη ομάδα της σεζόν και η ομάδα της Μυτιλήνης του έκανε ένα μικρό αφιέρωμα, στο οποίο παρουσίασε τα στατιστικά του και ένα σύντομο βιογραφικό του.

Αναλυτικά το αφιέρωμα της Καλλονής

Σταθερή δύναμη, συντονιστής της αμυντικής λειτουργίας και ώριμη ποδοσφαιρική προσωπικότητα ο Ανέστης Αναστασιάδης αποτέλεσε τον ακρογωνιαίο λίθο της ανασταλτικής γραμμής της Καλλονής μας τη φετινή σεζόν. Ο ίδιος συνέβαλε καθοριστικά στην επίτευξη του πολυπόθητου στόχου: την παραμονή για 3η συνεχόμενη χρονιά στη Superleague.

Ο 31χρονος κεντρικός αμυντικός αγωνίστηκε σε 29 παιχνίδια για τη Superleague ΟΠΑΠ 2014-2015 συμπληρώνοντας 2746 λεπτά συμμετοχής. Η στατιστική του μαρτυρά τη συνέπειά του στα αμυντικά του καθήκοντα:

24 αποκρούσεις (πρώτος στο σχετικό πίνακα)

43 κλεψίματα

162 επεμβάσεις (πρώτος στο σχετικό πίνακα)

ενώ χρίστηκε και μία φορά σκόρερ πετυχαίνοντας ένα τέρμα στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Πανθρακικό.

Όχι τυχαία λοιπόν ο Ανέστης Αναστασιάδης προκρινόμενος ουκ ολίγες φορές από τους δημοσιογράφους της NOVA στην καλύτερη ενδεκάδα των αγωνιστικών κέρδισε μία θέση στους 20 καλύτερους ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν την ιδανικότερη ομάδα της σεζόν (Best Team), μια μεγάλη τιμή για τον ίδιο αλλά και την ομάδα της Καλλονής Συγχαρητήρια Ανέστη!

Σύντομο βιογραφικό του Ανέστη Αναστασιάδη

Ο κεντρικός αμυντικός Ανέστης Αναστασιάδης γεννήθηκε στις 23 Ιανουαρίου του 1983. Η καριέρα του ξεκίνησε το 2001 από την Barcelona B! Το 2002-2006 βρέθηκε στην Κρήτη για λογαριασμό του ΟΦΗ. Οι επόμενοι ποδοσφαιρικοί του σταθμοί ήταν η Κέρκυρα (2006-2007), ο Εθνικός Αστέρας (2007-2008), ο Ιωνικός (2008-2009) και ο Παναιτωλικός (2009-2012).

Στην ομάδα μας ήρθε την περίοδο 2012-2013 και πανηγύρισε την ιστορική άνοδο πραγματοποιώντας σπουδαίες εμφανίσεις. Τις επόμενες δύο χρονιές ο Ανέστης Αναστασιάδης αποτέλεσε αντικατάστατο μέλος της αμυντικής γραμμής της Καλλονής μας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα