Φρελότ: «Καμία απόφαση για Σιανί»

Φρελότ: «Καμία απόφαση για Σιανί»

Φρελότ: «Καμία απόφαση για Σιανί»

bet365

O εκπρόσωπος του Σιανί ξεκαθαρίζει στο Gazzetta.gr πως δεν υπάρχει καμία απόφαση για το μέλλον του παίκτη, που συνδέεται ξανά με τον Ολυμπιακό. Τι γράφουν για Σαμπαλί στην Γαλλία.

Ο Ολυμπιακός φέρεται να ασχολείται ξανά με την περίπτωση του Μίκαελ Σιανί με τον ατζέντη του να μιλάει στο Gazzetta.gr για την υπόθεσή του. «Μπορώ να σας πω ότι δεν υπάρχει καμία απόφαση για τον Σιανί. Δεν έχουμε επίσης κάποια προσέγγιση ή πρόταση από τον Ολυμπιακό. Στο προσεχές διάστημα θα δούμε τι θα συμβεί», σχολίασε ο Πιέρ Φρελότ. Ο Σιανί πάντως δεν αποτελεί μία τόσο αξιόπιστη περίπτωση σέντερ μπακ. Έχει πτωτική πορεία και από πέρυσι που... ψαχνόταν για άλλη ομάδα δεν έχει καταφέρει να βρει κάπου αλλού ένα καλό συμβόλαιο.

Ο Σιανί προς το παρόν δεν είναι στις πρώτες επιλογές για τον στόπερ. Ως προς τον Γιουσούφ Σαμπαλί οι Γάλλοι επιμένουν για επικείμενο deal. Υποστηρίζουν πως ο νεαρός άσος -που έχει συμβόλαιο με την Παρί έως το 2018- μπορεί να κλείσει τις προσεχείς ημέρες στον Ολυμπιακό. Αναφέρεται παράλληλα πως την επόμενη εβδομάδα θα γίνει μία άκρως καθοριστική συνάντηση που θα δρομολογήσει τις τελικές εξελίξεις για το μέλλον του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα