Plan B με Ζόνατας στον Ολυμπιακό

Plan B με Ζόνατας στον Ολυμπιακό

Gazzetta team
Plan B με Ζόνατας στον Ολυμπιακό

bet365

Ο Γκουίντο Καρίγιο εξακολουθεί να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του Ολυμπιακού για την κορυφή της επίθεσης, ωστόσο και το όνομα του Ζόνατας βρίσκεται σε περίοπτη θέση, ως πιθανή εναλλακτική.

Στην περίπτωση που οι «ερυθρόλευκοι» δεν καταφέρουν να βρουν τη «χρυσή τομή» με την Προτεστάντες για τον Αργεντινό, τότε ο Ζόνατας θα έρθει στο προσκήνιο. Σύμφωνα με το Goal, ο Βραζιλιάνος φορ, που ολοκλήρωσε μία εξαιρετική σεζόν στην Ισπανία με τη φανέλα της Έλτσε, είναι η πρώτη επιλογή στην περίπτωση που δεν προχωρήσει η υπόθεση του Καρίγιο.

Ο Βίτορ Περέιρα φέρεται να γνωρίζει καλά τον 26χρονο σέντερ φορ, έχοντας παρακολουθήσει παιχνίδια του σε DVD και έχει σχηματίσει καλή γνώμη για την αξία του και τις δυνατότητές του. Ο Ζόνατας αγωνίστηκε ως δανεικός στην Έλτσε από την Πεσκάρα, ωστόσο θεωρείται πολύ δύσκολο να μπορέσει η ισπανική ομάδα να καλύψει τις οικονομικές απαιτήσεις των Ιταλών που αγγίζουν τα 2 εκατομμύρια ευρώ.

Σημαντικό στοιχείο στην υπόθεση, είναι ότι εφόσον ο Ολυμπιακός αποφασίσει να ασχοληθεί με τον Βραζιλιάνο, τότε θα παίξει καθοριστικό ρόλο και η παρουσία του Μίνο Ραϊόλα, ο οποίος είναι εκπρόσωπος του Βραζιλάνου κυνηγού. Ωστόσο, η καλή χρονιά του Ζόνατας στην Primera Division, έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον και άλλων ευρωπαϊκών κλαμπ, όπως η Σέλτικ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα