Χωρίς δύο στο Περιστέρι ο Αστέρας

Νίκος Τσιώκος
Χωρίς δύο στο Περιστέρι ο Αστέρας

bet365

Χωρίς τους τιμωρημένους Νίκο Φερνάντεθ και Γιαννιώτα θα πάει στο Περιστέρι για το ματς με τον Ατρόμητο ο Αστέρας Τρίπολης.

Στην Τρίπολη επέστρεψε η αποστολή του Αστέρα, μετά τη «λευκή» ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Οι Αρκάδες έστρεψαν την προσοχή τους στο ματς της 3ης αγωνιστικής με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, με το πρόγραμμα περιλαμβάνει αποκατάσταση για όσους έπαιξαν χθες και ασκήσεις ταχύτητας και παιχνίδια με μπάλα σε μικρούς χώρους για τους υπόλοιπους.

Έτσι, η προετοιμασία του συλλόγου θα ολοκληρωθεί με νέα προπόνηση το απόγευμα της Τρίτης (26/5) και εν συνεχεία θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα αναχωρήσει για την Αθήνα για το παιχνίδι της Τετάρτης (27/5 17:15). Ενόψει αυτού ο Στάικος Βεργέτης δεν υπολογίζει στους Νίκο Φερνάντεθ, Γιάννη Γιαννιώτα, με τον πρώτο να αποβάλλεται στη χθεσινή αναμέτρηση και τον δεύτερο να έχει συμπληρώσει κάρτες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα