ΠΑΟΚ: Αμφίβολος και ο Μακ (vid)

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Αμφίβολος και ο Μακ (vid)

bet365

Με τον Σλοβάκο να μένει στο γυμναστήριο λόγω ενοχλήσεων στην μέση και τους Αθανασιάδη και Βίτορ να συμμετέχουν σ’ ένα μέρος της προπόνησης, τα προβλήματα μεγαλώνουν στον ΠΑΟΚ ,για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.

Η προετοιμασία στον ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό ξεκίνησε και τα προβλήματα αντί να μικρύνουν μεγαλώνουν. Στην σημερινή προπόνηση (25/5) οι Αθανασιάδης και Βίτορ έβγαλαν μέρος του προγράμματος και είναι αμφίβολοι για το ματς της Τετάρτης (27/5). Ανησυχία υπάρχει και για τον Μακ, ο οποίος έμεινε στο γυμναστήριο για θεραπεία, λόγω ενοχλήσεων που είχε στην μέση από χτύπημα στο παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα. Τέλος ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης συνέχισε το πρόγραμμα σταδιακής επανένταξης, ο Εγιάλ Γκολάσα έκανε θεραπεία ενώ ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης ανέβασε ρυθμούς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα