Τάσεις φυγής από Νομπόα

Τάσεις φυγής από Νομπόα

Gazzetta team
Τάσεις φυγής από Νομπόα

bet365

Ο Κριστιάν Νομπόα άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο, με δηλώσεις του, να φύγει από τον ΠΑΟΚ, το καλοκαίρι. Ο διεθνής μέσος ανέφερε πως μετά το τέλος των play offs θα γίνει μια συζήτηση με τους Θεσσαλονικείς για το μέλλον του. Ενώ αποκάλυψε πως η ρήτρα του είναι 1,5 εκατ ευρώ.

Ο διεθνής μέσος του Δικεφάλου με δηλώσεις που έκανε σε ραδιοφωνικό σταθμό στο Εκουαδόρ υποστήριξε πως είναι διατεθειμένος να διαπραγματευτεί με συλλόγους την μεταγραφή του.
«Δεν έχω ακούσει τίποτα ξέρω όμως ότι υπάρχουν κάποιες φήμες. Όπως είπε και ο ατζέντης μου όταν τελειώσουν τα play off θα κάτσουμε να μιλήσουμε για το μέλλον μου.
Αυτή την στιγμή είμαι συγκεντρωμένος στα play off. Αργότερα θα δούμε. Για να με αποκτήσει ένας σύλλογος πρέπει να δώσει 1,5 εκατομμύριο ευρώ στον ΠΑΟΚ. Το Μεξικό έχει πολύ καλό ποδόσφαιρο και μου αρέσει πολύ η συγκεκριμένη επιλογή».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα