Εννιά προπονητές σε 12 χρόνια!

Εννιά προπονητές σε 12 χρόνια!

Gazzetta team
Εννιά προπονητές σε 12 χρόνια!

bet365

Ο Κάρλο Αντσελότι αποτελεί παρελθόν για την Ρεάλ Μαδρίτης, συνεχίζοντας την παράδοση του Φλορεντίνο Πέρεθ με τις απολύσεις προπονητών!

Οι τριετές των Φλορεντίνο Πέρεθ και Ζοσέ Μουρίνιο αποτελούν τις πιο μακροχρόνιες συνεργασίες του Φλορεντίνο Πέρεθ με προπονητές! Ο πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Πέρεθ πρόεδρο είναι... ηλεκτρικός, αφού αν μη τι άλλο οι απαιτήσεις, η συνύπαρξη τόσων αστέρων και η πίεση κάνουν τα πράγματα δύσκολα για κάθε τεχνικό.

Στην πρώτη περίοδο του Φλορεντίνο Πέρεθ, που ξεκίνησε το 2000, ο Βιθέντε ντελ Μπόσκε έμεινε μέχρι το 2003, παρότι κατέκτησε πρωτάθλημα, διότι κατά τον ισχυρό άνδρα των Μαδριλένων δεν ήταν επαρκής για το μέλλον της Ρεάλ Μαδρίτης.

Για την επόμενη σεζόν ανέλαβε ο Κάρλος Κεϊρόζ, ο πολλά υποσχόμενος Πορτογάλος πρώην βοηθός του Μουρίνιο, αλλά ούτε και εκείνος κατάφερε να στεριώσει. Ο Χοσέ Αντόνιο Καμάτσο έμεινε στον πάγκο για μόλις δύο ματς το 2004, ενώ ο Μαριάνο Γκαρσία Ρεμόν που τον αντικατέστησε, άντεξε μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου την ίδια σεζόν. Τον διαδέχθηκε ο Βαντερλέι Λουξεμπούργκο, που έμεινε μέχρι τον Δεκέμβριο του 2005, χωρίς να κατακτήσει τίποτα. Η πρώτη περίοδος του Πέρεθ έκλεισε με τον Χουάν Ραμόν Λόπεθ Κάρο, ο οποίος αποχώρησε τον Ιούνιο του 2006.

Η δεύτερη περίοδος του νυν προέδρου της Ρεάλ ξεκίνησε το 2009 με τον Μανουέλ Πελεγρίνι. Τη θέση του πήρε την επόμενη σεζόν ο Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος πήρε ένα Πρωτάθλημα, ένα Κύπελλο κι ένα Σούπερ Καπ, πριν αντικατασταθεί από τον Κάρλο Αντσελότι το 2013. Ο Καρλέτο, που έφερε το δέκατο ευρωπαϊκό στους Μερένγκες, αποτελεί παρελθόν...

Κατά τη διάρκεια της προεδρίας του Ραμόν Καλδερόν, πέρασαν οι Φάμπιο Καπέλο, Μπερντ Σούστερ και Χουάντε Ράμος.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα