Αντσελότι τέλος από Ρεάλ

Αντσελότι τέλος από Ρεάλ

bet365

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ ενημέρωσε τον Κάρλο Αντσελότι ότι δεν θα ολοκληρώσει το συμβόλαιο του με τη Ρεάλ. «Κανείς δεν έφταιξε. Πάντα την πληρώνει ο προπονητής!»

Παρά τις φωνές που πλήθαιναν από τους παίκτες και από τα μέλη της Ρεάλ, οι οποίοι ήθελαν την παραμονή του, ο Φλορεντίνο Πέρεθ δεν άλλαξε γνώμη. Η χρονιά δεν είχε κανέναν τίτλο και αυτό για τον πρόεδρο των Μερένγκες θεωρείται αποτυχία. Οπότε αυτός που την πληρώνει πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις είναι ο προπονητής. Το απόγευμα της Δευτέρας λοιπόν συναντήθηκε με τον Κάρλο Αντσελότι και του εξήγησε το γιατί δεν θα συνεχίσει στον πάγκο των Μαδριλένων. Αναμένεται η σχετική συνέντευξη τύπου που είναι προγραμματισμένη για τις 21:00 ώρα Ισπανίας.

Αυτά είπε ο Φλορεντίνο Πέρεθ πριν δεχτεί ερωτήσεις:
«Θέλω να σας ενημερώσω ότι αποφασίσαμε το τέλος της συνεργασίας μας με τον Κάρλο Αντσελότι. Ηταν μία δύσκολη απόφαση. Ο Αντσελότι κατέκτησε όχι μόνο το Champions League, αλλά κέρδισε και την αγάπη όλων μας. Πήρε το 10ο και θα είναι μέρος της ιστορίας μας. Ωστόσο, η Ρεάλ είναι τεράστιος σύλλογος και πρέπει να παίρνει τίτλους. Θέλω να ευχαριστήσω στον Αντσελότι για τη συνεργασία μας και την επόμενη εβδομάδα θα ανακοινώσουμε τον νέο προπονητή μας»

Κατά τις απαντήσεις του ο πρόεδρος της Ρεάλ εξήγησε ότι: «είχα πάρει την απόφαση μου από την προηγούμενη βδομάδα»!

Για τις δηλώσεις παικτών υπέρ Αντσελότι: «Σίγουρα οι παίκτες μίλησαν για την αγάπη που είχαν στον προπονητή, αλλά το ίδιο αισθανόμαστε κι εμείς. Ηταν ένα δείγμα της σχέσης που υπήρχε. Πρέπει όμως να βάζουμε πάνω απ’ όλα το συμφέρον της ομάδας»!

Για τον επόμενο προπονητή: «Οφείλουμε να προχωρήσουμε στην επόμενη μέρα και θα το κάνουμε με ένα καινούργιο προπονητή»!

Για το εάν ο Αντσελότι ήταν ο υπεύθυνος για το ότι δεν κατακτήθηκαν τίτλοι φέτος: «Κανείς δεν είναι αποκλειστικός υπεύθυνος. Εγιναν λάθη, αλλά όπως συμβαίνει σε όλες τις ομάδες του κόσμου, η θέση του προπονητή είναι αυτή που υποφέρει περισσότερο απ’ όλες, όταν κάτι δεν πάει καλά»!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα