ΠΑΟΚ: Απομακρύνεται ο Κλέιτον

ΠΑΟΚ: Απομακρύνεται ο Κλέιτον

ΠΑΟΚ: Απομακρύνεται ο Κλέιτον

bet365

Η κωλυσιεργία που υπάρχει στον ΠΑΟΚ στο θέμα του τεχνικού διευθυντή έχει ως αποτέλεσμα μεταγραφικοί στόχοι της ομάδας να χάνονται. Ο Σίλβα Κλέιτον προτάθηκε, αρέσει, όμως δεν μπορεί να περιμένει και πολύ τους Θεσσαλονικείς καθώς έχει προτάσεις από Τουρκία, Εμιράτα και Κύπρο.

Μπορεί ο Ιβάν Σαββίδης να πλήρωσε τα χρέη και το σωματείο να είναι καθαρό. Μπορεί, όπως δήλωσε, να θέλει να κάνει τον ΠΑΟΚ μεγάλο και τρανό, όμως φαίνεται πως υπάρχει μια άνευ λόγου και αιτίας, καθυστέρηση στο να ολοκληρωθούν κάποια πράγματα στο αγωνιστικό τμήμα. Στην ΠΑΕ, μπορεί να δέχονται «βροχή» από προτάσεις για ποδοσφαιριστές, όμως δεν υπάρχει ο παράγοντας που θα «τρέξει» τις πιο ενδιαφέρουσες περιπτώσεις.

Ένας από τους παίκτες που έχουν προταθεί στον Δικέφαλο είναι και ο Σίλβα Κλέιτον, όπως σας είχε ενημερώσει το gazzetta.gr. Η πλευρά του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού έχει συζητήσει με τους παράγοντες οι οποίοι εξεδήλωσαν την επιθυμία της ομάδας να προχωρήσουν την υπόθεση. Από τότε που έγινε η τελευταία κουβέντα έχει περάσει αρκετός καιρός με τον Κλέιτον να σκέφτεται πολύ σοβαρά ν’ αποχαιρετήσει την Ελλάδα. Για τον 32χρονο ποδοσφαιριστή έχουν δείξει ενδιαφέρον ομάδες από την Τουρκία, τα Εμιράτα και την Κύπρο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα