Ανοιχτό και του Ομάρ

Ανοιχτό και του Ομάρ

Ανοιχτό και του Ομάρ

bet365

Το ιταλικό... πρέσινγκ για τον Ελαμπντελαουί μπορεί να αποδώσει καρπούς για έναν παίκτη με μεγάλη ζήτηση στην γειτονική μας χώρα, κάτι που ισχύει και για τους Μαζουάκου και Κασάμι.

Ο Ολυμπιακός έχει ήδη κάνει τις κινήσεις του για να... δέσει και τον Μαζουάκου και τον Ομάρ, όμως σε μία μεταγραφική περίοδο τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί. Τον Ελαμπντελαουί τον έχουν τσεκάρει ομάδες από την Serie A όπως η Φιορεντίνα και η Νάπολι. Από την Ιταλία εξάλλου υπάρχει και το πιο μεγάλο και έντονο ενδιαφέρον για τον παίκτη. Οι περιπτώσεις των Μαζουάκου και Ελαμπντελαουί πάντως είναι πολύ πιο πολύπλοκες από παίκτες που είναι ήδη... φευγάτοι, όπως οι Κασάμι (σ.σ. ο οποίος έχει πολλούς... φαν στην Ιταλία), Ντουρμάζ, Αφελάι, Μέγιερι ή που είναι μετέωροι σαν τον Ντινγκά. Πρόθεση της ΠΑΕ Ολυμπιακός πάντως είναι να κρατήσει και τα δυό της μπακ για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα