Μακ: «Νίκες σε Τούμπα και Λεωφόρο»

Μακ: «Νίκες σε Τούμπα και Λεωφόρο»

Gazzetta team
Μακ: «Νίκες σε Τούμπα και Λεωφόρο»

bet365

Ο Ρόμπερτ Μακ με δηλώσεις του χαρακτήρισε πολύ κρίσιμα τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό. Ο Σλοβάκος ανέφερε πως ο Ιβάν Σαββίδης έχει δίκιο που είναι δυσαρεστημένος, ενώ αναφέρθηκε και στην δική του ατυχία.

Ο διεθνής πλάγιος επιθετικός του Δικεφάλου πήρε θέση για όσα έγιναν στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης λέγοντας τα εξής:
«Ήμασταν η καλύτερη ομάδα και είχαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν σκοράραμε κανένα γκολ. Εκτός από το σουτ στο δοκάρι είχα ακόμα μια ευκαιρία να σκοράρω, αλλά η μπάλα δεν μπήκε γκολ για μερικά εκατοστά. Δεν έχω την τύχη με το μέρος μου δυστυχώς.»

Σε ότι έχει να κάνει με την επίσκεψη του Σαββίδη στα αποδυτήρια τόνισε: «Μετά τον αγώνα μας επισκέφθηκε στα αποδυτήρια ο ιδιοκτήτης, ο οποίος μας έδειξε πόσο δυσαρεστημένος είναι. Καταλαβαίνουμε την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί. Τώρα έχουμε τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό, σε αυτά πρέπει να πάρουμε έξι βαθμούς. Θέλουμε να συμμετάσχουμε στο Champions League και πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να το πετύχουμε.

Για την συμμετοχή του στο παιχνίδι της Τετάρτης με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα είπε: «Θέλω πολύ να παίξω στο εντός έδρας παιχνίδι, αλλά δεν είναι σίγουρο. Ακόμα πονάω και η συμμετοχή μου θα αποφασιστεί μετά από συζήτηση με τους γιατρούς».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα