Δήλωσες συμμετοχή στο Juventus Summer Camp; (pics)

Δήλωσες συμμετοχή στο Juventus Summer Camp; (pics)

bet365

Για 6η συνεχή χρονιά και με δύο εφταήμερες περιόδους, το Summer Camp των ακαδημιών της “Γηραιάς Κυρίας” στην Ελλάδα, ανοίγει τις πύλες του και περιμένει παιδιά ηλικίας από 8 έως 17 ετών, για μία ξεχωριστή ποδοσφαιρική εμπειρία.

Αγαπάς το ποδόσφαιρο και θέλεις να βελτιώσεις το επίπεδο τεχνικής σου και τον τρόπο παιχνιδιού σου και πάνω απ' όλα θέλεις να περάσεις ένα καλοκαίρι γεμάτο παιχνίδι, δημιουργική διασκέδαση και ομαδική συνύπαρξη έλα στο Juventus Summer Camp!

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να διαλέξεις τις ιδανικές ημερομηνίες και να προετοιμαστείς για μια ξεχωριστή εμπειρία! Η πρώτη περίοδος αρχίζει στις 5 και ολοκληρώνεται στις 11 του Ιουλίου, ενώ η 2η αρχίζει την επομένη (12/07) και τελειώνει στις 18 του μηνός. Οι προπονήσεις και η διαμονή των συμμετεχόντων, φιλοξενούνται στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις των Εκπαιδευτηρίων Κωστέα-Γείτονα στην Παλλήνη.

Το τεχνικό πρόγραμμα

Το επιμορφωτικό πρόγραμμα που ακολουθείται στο Juventus Summer Camp σε βοηθάει τα παιδιά να εκφράσει το μέγιστο των δυνατοτήτων τους τόσο τεχνικά όσο και στρατηγικά. Καθημερινά, διδάσκονται νέες τεχνικές, αναπτύσσεις δεξιότητες και ενθαρρύνονται να αντιληφθούν τις αδυναμίες τους και τους τρόπους να τις υπερνικήσουν. Το πλήρες προπονητικό πρόγραμμα περιλαμβάνει μεμονωμένες ασκήσεις ειδικά για την ηλικία 8-17 ετών και σύμφωνα με το επίπεδο και τις ανάγκες τους. Οι περίοδοι άσκησης έχουν σαν σκοπό να βελτιώσουν την ακρίβεια και τις μεμονωμένες δεξιότητές τους. Με τη διδασκαλία συγκεκριμένων τεχνικών θα αποκτήσουν εκτενέστερη γνώση των πολλών πτυχών του ποδοσφαίρου και θα μάθουν τα τεχνικά μυστικά, μέσα από τα οποία, θα χτίσουν το τεχνικό τους υπόβαθρό. Μέσα από τις προπονήσεις ανακαλύπτουν την απόλαυση του ποδοσφαίρου, γίνονται ικανότεροι και αποτελεσματικότεροι και μαθαίνουν να συνδυάζουν στην πράξη 4 έννοιες-κλειδιά: παίζω, εξασκούμαι, βελτιώνομαι, μεγαλώνω.

Το Κέντρο Σπουδών του Πανεπιστημίου της Juventus έχει σχεδιάσει και έχει αναπτύξει σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας και ειδικά προγράμματα προγύμνασης που εφαρμόζονται αποκλειστικά στις ακαδημίες μας και που βοηθούν τα παιδιά να εκφραστούν καλύτερα, να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους/τακτική και να μάθουν τα μυστικά του παιχνιδιού του ποδοσφαίρου.

Το πρόγραμμα τακτικής

Το Πρόγραμμα Τακτικής στοχεύει να βελτιώσει τις δεξιότητες ομάδων με παιχνίδια και δοκιμασίες που προορίζονται να παρέχουν μια βαθύτερη κατανόηση κάθε ρόλου και θέσης. Οι πεπειραμένοι προπονητές της Juventus αναλύουν τις προηγμένες πρακτικές- στρατηγικές και τις τεχνικές διαφόρων τύπων παιχνιδιών.

Πρόγραμμα τερματοφυλάκων

Κάθε εβδομάδα ένα πρόσθετο πρόγραμμα παραδίδεται για τους τερματοφύλακες, με τις ειδικά σχεδιασμένες ασκήσεις που στοχεύουν να βελτιώσουν και να αναπτύξουν τις ειδικές δεξιότητες σε αυτόν τον πολύ δύσκολο και σύνθετο ρόλο.

Το γενικό πρόγραμμα

Μια μέρα στο Summer Camp της Juventus δεν περιλαμβάνει μόνο ποδόσφαιρο, αλλά μια μεγάλη ποικιλία δραστηριοτήτων για τη διασκέδαση και την επιμόρφωσή των παιδιών. Κατά τη διάρκεια του camp, το κάθε παιδί μπορεί να κάνεις μπάνιο στη θάλασσα, να παίξει beach soccer, παιχνίδια στην πισίνα, απολαύσεις σινεμά, πάρτι, να συμμετάσχει σε οργανωμένα παιχνίδια ικανότητας, τύχης, γνώσεων, σε διαγωνισμούς και σε διάφορες δοκιμασίες, μαζί με του φίλους του, αλλάζοντας συνεχώς ρόλους και θέσεις.

Καθημερινά, οργανώνονται ειδικά σχεδιασμένα θεωρητικά μαθήματα τακτικής όπως επίσης και μαθήματα δημιουργικής απασχόλησης με ειδικευμένο προσωπικό. Στο τέλος της ημέρας η διασκέδαση συνεχίζεται με βραδιές μουσικής και δραστηριοτήτων με τη βοήθεια του εξειδικευμένου προσωπικού της Juventus Soccer Schools. Το βράδυ χαλαρώνεις στο δωμάτιό σου, συνομιλώντας με τους φίλους τους για τις εμπειρίες τις ημέρας που πέρασε αλλά και για τα όνειρα σου!

Περισσότερες πληροφορίες στο: juventus.cgs.gr ή στο τηλέφωνο της γραμματείας: 6973300306 (Κα Σπηλιάκου).

 

Τελευταία Νέα