Ουζουνίδης: «Δεν θα είναι εύκολα του χρόνου»

Ουζουνίδης: «Δεν θα είναι εύκολα του χρόνου»

bet365

Για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Πανιώνιο και τα πλάνα του για τη νέα σεζόν μίλησε ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε στη SportDay:

Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που έχετε στο μυαλό σας εν όψει της νέας σεζόν;

«Θα πρέπει να ξεκαθαρίσει τι θα συμβεί με τους δανεικούς (Κολοβό, Φούντα, Ρισβάνη και Καθάριο), ώστε να ξέρουμε πώς και προς ποια κατεύθυνση θα πρέπει να κινηθούμε».

Πώς περιμένετε την επόμενη σεζόν;

«Και πάλι δεν θα είναι εύκολη η χρονιά. Το θετικό είναι ότι υπάρχει ένας βασικός κορμός από πέρυσι. Μπορούμε να κινηθούμε πιο άνετα».

Τι πρέπει να προσέξετε στον Πανιώνιο εν όψει του σχεδιασμού;

«Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στις κινήσεις μας. Δεν υπάρχει περιθώριο λάθους. Και λόγω των μεταγραφικών περιορισμών που υπάρχουν, λόγω μη αδειοδότησης, αλλά και εξαιτίας της δυσκολίας που υπάρχει στο οικονομικό κομμάτι».

Ποιος ήταν ο λόγος που μείνατε τελικά στον Πανιώνιο;

«Υπήρχε πολύ καλή επαφή με τους ποδοσφαιριστές, τη διοίκηση και γενικότερη όλους τους ανθρώπους στον σύλλογο. Είναι κάτι το οποίο θεωρώ πολύ σημαντικό. Μη ξεχνάμε ότι στο ποδόσφαιρο πολλά μπορούν να αλλάξουν ανά πάσα ώρα και στιγμή».

Δεχθήκατε άλλες προτάσεις;

«Ναι, υπήρξαν κάποιες. Ωστόσο, από την πρώτη στιγμή ξεκαθάρισα σε όποιον επικοινώνησε μαζί μου ότι προέχει ο Πανιώνιος. Πρώτα έπρεπε να τελειώσω, είτε θετικά είτε αρνητικά, με τον Πανιώνιο. Ήθελα να μείνω. Μου άρεσε και μου αρέσει. Ευχαριστιέμαι τη δουλειά. Παρότι υπήρξαν πολλά δύσκολες στιγμές. Μου αρέσουν τα δύσκολα…».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα