Στην Αθήνα ο Αμπεΐντ

Στην Αθήνα ο Αμπεΐντ

Gazzetta team
Στην Αθήνα ο Αμπεΐντ

bet365

Στην Αθήνα αναμένεται ο Μεχντί Αμπεΐντ το απόγευμα της Δευτέρας, προκειμένου να συζητήσει από κοντά με τους Τάκη Φύσσα και Λεωνίδα Βόκολο.

Ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός ήταν εκτός αποστολής στο τελευταίο παιχνίδι της Νιουκάστλ για φέτος, όπου οι Καρακάξες εξασφάλισαν την παραμονή τους στην Premier League, επικρατώντας με 2-0 της Γουέστ Χαμ. Γεγονός που δείχνει πως η αγγλική ομάδα δεν τον υπολογίζει για τη νέα σεζόν και θα είναι υπό παραχώρηση στο καλοκαιρινό παζάρι.

Εκτός αν βέβαια προλάβει να τον κλείσει ο Παναθηναϊκός από τώρα, αφού αυτός είναι και ο λόγος που ο Αφρικανός θα βρεθεί στην Ελλάδα το απόγευμα της Δευτέρας (25/5). Όπως αναφέρει το Goal, ο Αμπεΐντ θα συναντήσει φίλους του στην ομάδα και τον Γιάννη Αναστασίου, προτού καθίσει στο τραπέζι για να συζητήσει με τους Λεωνίδα Βόκολο και Τάκη Φύσσα, ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή για να επιστρέψει στο Τριφύλλι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα