Ρατς: «Ακόμη στα χέρια μας»

Ρατς: «Ακόμη στα χέρια μας»

Gazzetta team
Ρατς: «Ακόμη στα χέρια μας»

bet365

Ο Ραζβάν Ρατς έκανε λόγο για έλλειψη τύχης που κόστισε δύο βαθμούς στον ΠΑΟΚ, αλλά σημείωσε ότι με νίκη στην Τούμπα επί του Παναθηναϊκού η πρώτη θέση είναι ακόμη στα χέρια του Δικεφάλου.

«Μας μένει μία πικρή γεύση, γιατί παίξαμε καλά. Κάναμε ευκαιρίες και είχαμε την δυνατότητα να πετύχουμε αρκετά γκολ. Μένουμε πίσω στην κούρσα της πρώτης θέσης και αυτό είναι δυσάρεστο» ήταν η αρχική τοποθέτηση του Ρουμάνου αμυντικού στην κάμερα της Nova.

Ερωτηθείς για το αν οι χλιαρές αποδοκιμασίες έδωσαν κίνητρο στους παίκτες να παίξουν καλύτερα, εξήγησε: «Δεν μπορεί να αδικήσει κανένας τον κόσμο, ο οποίος είναι δυσαρεστημένος με το αποτέλεσμα. Είναι και θέμα τύχης το ποδόσφαιρο. Ένα από τα τρία δοκάρια να πήγαινε μέσα, ο κόσμος θα αντιδρούσε διαφορετικά. Δεν αναφέρομαι στις άλλες ευκαιρίες. Αλλά σίγουρα σήμερα μας έλειψε η τύχη».

Αναφορικά με την μάχη για την πρώτη θέση στα playoffs, σημείωσε: «Σίγουρα από εμάς εξαρτάται. Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είναι πάρα πολύ σημαντικό. Αν πάρουμε τη νίκη στην Τούμπα, πιστεύω ότι θα είναι όλα στα χέρια μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα