Περέιρα: «Χάσαμε δύο βαθμούς που έπρεπε να πάρουμε»

Περέιρα: «Χάσαμε δύο βαθμούς που έπρεπε να πάρουμε»

Gazzetta team
Περέιρα: «Χάσαμε δύο βαθμούς που έπρεπε να πάρουμε»

bet365

Ο Φακούντο Περέιρα τόνισε πως τα γκολ θα έρθουν όσο ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να δημιουργεί ευκαιρίες, αλλά σημείωσε ότι χάθηκαν δύο βαθμοί που δεν έπρεπε να χαθούν.

«Το σημαντικό είναι ότι κάνουμε ευκαιρίες. Υπάρχει κούραση, σε σχέση με την αρχή της σεζόν. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Τα γκολ θα έρθουν. Πρέπει να ξεκουραστούμε όσο μπορούμε και να συγκεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι» ήταν τα πρώτα λόγια του Αργεντινού μεσοεπιθετικού στην κάμερα της Nova, προσθέτοντας: «Σίγουρα δεν είναι καλό το συναίσθημα που μας αφήνει το παιχνίδι. Αισθανόμαστε καλά που δημιουργήσαμε ευκαιρίες, αλλά δυστυχώς δεν τις κάναμε γκολ. Αυτό μας προβληματίζει. Χάσαμε δύο βαθμούς που έπρεπε να πάρουμε με βάση την εικόνα του παιχνιδιού».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα